RUSTHUIS VINCK-HEYMANS

Contactgegevens RUSTHUIS VINCK-HEYMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS VINCK-HEYMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS VINCK-HEYMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARTHUR GOEMAERELEI 18BA; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32478611 32478611

Fax (fax): +32 (67) 837-12-39 +32 (67) 837-12-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS VINCK-HEYMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS VINCK-HEYMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS VINCK-HEYMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS VINCK-HEYMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS VINCK-HEYMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS VINCK-HEYMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS VINCK-HEYMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS VINCK-HEYMANS
Products information RUSTHUIS VINCK-HEYMANS

BTW identificatienummer (tax): BE06418731689
Ondernemingsnummer: 3898193359
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in RUSTHUIS VINCK-HEYMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS VINCK-HEYMANS
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS VINCK-HEYMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS VINCK-HEYMANS
Addition kinds of activities for RUSTHUIS VINCK-HEYMANS

7352. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
20480202. Veermaaltijd, bereid als diervoeder | Feather meal, prepared as animal feed
34639906. Machinale smeedstukken, nonferrous | Machinery forgings, nonferrous
37430108. Spoorwegauto's | Railway motor cars
44240000. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
50640207. Videocamera-audio-recorders (camcorders) | Video camera-audio recorders (camcorders)
50750202. Ovens, verwarming: elektrisch | Furnaces, heating: electric
51980104. lakken | Lacquers

Werken bij RUSTHUIS VINCK-HEYMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS VINCK-HEYMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS VINCK-HEYMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS VINCK-HEYMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bankbediende implementatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende implementatie ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je beheert de centrale mailbox met de vragen van de klanten Je vormt de link tussen de klant en de dienst contractopmaak Je analyseert de aanvragen van de klanten en volgt deze correct op Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe klanten

  • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

  • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

  • Redders (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

    Type: Vaste Job

    Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

  • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VMC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS VINCK-HEYMANS in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS VINCK-HEYMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS VINCK-HEYMANS. Laat een reactie achter voor RUSTHUIS VINCK-HEYMANS. RUSTHUIS VINCK-HEYMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS VINCK-HEYMANS. Leave a respond for RUSTHUIS VINCK-HEYMANS. RUSTHUIS VINCK-HEYMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS VINCK-HEYMANS op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS VINCK-HEYMANS
Location of RUSTHUIS VINCK-HEYMANS on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS VINCK-HEYMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS VINCK-HEYMANS RUSTHUIS VINCK-HEYMANS: BUREAU S. & E. | Logic Al Systems SPRL | Zakenkantoor Strobbe BVBA | Mouton Alain BVBA | Espace Culturel BBL

Other related companies as RUSTHUIS VINCK-HEYMANS: BUREAU S. & E. | Logic Al Systems SPRL | Zakenkantoor Strobbe BVBA | Mouton Alain BVBA | Espace Culturel BBL

RUSTHUIS VINCK-HEYMANS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS VINCK-HEYMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06418731689. Het bedrijf RUSTHUIS VINCK-HEYMANS bevindt zich op het adres: ARTHUR GOEMAERELEI 18BA; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in RUSTHUIS VINCK-HEYMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS VINCK-HEYMANS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS VINCK-HEYMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS VINCK-HEYMANS, openstaande posities, locatie van RUSTHUIS VINCK-HEYMANS op de kaart.

RUSTHUIS VINCK-HEYMANS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS VINCK-HEYMANS, company assigned to the tax number BE06418731689. The company RUSTHUIS VINCK-HEYMANS is located at the address: ARTHUR GOEMAERELEI 18BA; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in RUSTHUIS VINCK-HEYMANS were not found.
The main activity of RUSTHUIS VINCK-HEYMANS is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS VINCK-HEYMANS is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS VINCK-HEYMANS, open positions, location of RUSTHUIS VINCK-HEYMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS VINCK-HEYMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS VINCK-HEYMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS VINCK-HEYMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS VINCK-HEYMANS, employees, financial statistics.