RUSTHUIS MEULENBROEK

Contactgegevens RUSTHUIS MEULENBROEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS MEULENBROEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS MEULENBROEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTPLEIN 23; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52476575 (+32-52476575) 52476575 (+32-52476575)

Fax (fax): +32 (60) 711-28-47 +32 (60) 711-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS MEULENBROEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS MEULENBROEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS MEULENBROEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS MEULENBROEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS MEULENBROEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS MEULENBROEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS MEULENBROEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS MEULENBROEK
Products information RUSTHUIS MEULENBROEK

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in RUSTHUIS MEULENBROEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS MEULENBROEK
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS MEULENBROEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS MEULENBROEK
Addition kinds of activities for RUSTHUIS MEULENBROEK

509106. Fiets apparatuur en benodigdheden | Bicycle equipment and supplies
32590102. Drain tegel, klei | Drain tile, clay
37510103. Motor accessoires | Motorcycle accessories
39999950. Ingelijste kunstwerk | Framed artwork
61539902. Financiering van dealers door fabrikanten van automobielfabrikanten. | Financing of dealers by motor vehicle manufacturers organ.

Werken bij RUSTHUIS MEULENBROEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS MEULENBROEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS MEULENBROEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS MEULENBROEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • montage-arbeider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • Bijrijder m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Flexijob

    Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS MEULENBROEK in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS MEULENBROEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS MEULENBROEK. Laat een reactie achter voor RUSTHUIS MEULENBROEK. RUSTHUIS MEULENBROEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS MEULENBROEK. Leave a respond for RUSTHUIS MEULENBROEK. RUSTHUIS MEULENBROEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS MEULENBROEK op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS MEULENBROEK
Location of RUSTHUIS MEULENBROEK on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS MEULENBROEK

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS MEULENBROEK RUSTHUIS MEULENBROEK: Tennis 2000 | LUYCKX MOTORSHOP | Marnix | ILSE WIERINCKX | BUREAU EXPERTISE DELCOURT

Other related companies as RUSTHUIS MEULENBROEK: Tennis 2000 | LUYCKX MOTORSHOP | Marnix | ILSE WIERINCKX | BUREAU EXPERTISE DELCOURT

RUSTHUIS MEULENBROEK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS MEULENBROEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf RUSTHUIS MEULENBROEK bevindt zich op het adres: MARKTPLEIN 23; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in RUSTHUIS MEULENBROEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS MEULENBROEK is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS MEULENBROEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS MEULENBROEK, openstaande posities, locatie van RUSTHUIS MEULENBROEK op de kaart.

RUSTHUIS MEULENBROEK is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS MEULENBROEK, company assigned to the tax number BE05843322753. The company RUSTHUIS MEULENBROEK is located at the address: MARKTPLEIN 23; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in RUSTHUIS MEULENBROEK were not found.
The main activity of RUSTHUIS MEULENBROEK is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS MEULENBROEK is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS MEULENBROEK, open positions, location of RUSTHUIS MEULENBROEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS MEULENBROEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS MEULENBROEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS MEULENBROEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS MEULENBROEK, employees, financial statistics.