RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE
Private companiesAmusement and Recreation Services • RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE

Contactgegevens RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PEPERSTRAAT 141; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56244600 (+32-56244600) 56244600 (+32-56244600)

Fax (fax): +32 (2) 209-26-18 +32 (2) 209-26-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE
Products information RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE

BTW identificatienummer (tax): BE05332733154
Ondernemingsnummer: 8540466308
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE
Addition kinds of activities for RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE

231103. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
399102. Verf en vernisborstels | Paint and varnish brushes
762202. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation
20370000. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
20480201. Botmeel, bereid als diervoeder | Bone meal, prepared as animal feed
24210106. Silo voorraad, hout: gezaagd | Silo stock, wood: sawed
24260203. Spoelblokken en blanks, hout | Bobbin blocks and blanks, wood
27540503. Periodieken: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Periodicals: gravure printing, not published on site
35999908. Benzine filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Gasoline filters, internal combustion engine, except auto

Werken bij RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief Bediende (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U beheert de inkomende mails en post - U verwerkt de audit rapporten - U stelt de interne communicaties op met betrekking tot de procedures en richtlijnen - U plant meetings in - U ondersteunt de het team bij het uitvoeren van algemene administratieve taken

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

  • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

  • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: DE VLIER

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE. Laat een reactie achter voor RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE. RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE. Leave a respond for RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE. RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE
Location of RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE: Circus Hoetchatcha | GARAGE POULET | MULTIPHARMA | FA. VAN BOXSTAEL R. GEBRS | Eurocity

Other related companies as RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE: Circus Hoetchatcha | GARAGE POULET | MULTIPHARMA | FA. VAN BOXSTAEL R. GEBRS | Eurocity

RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05332733154. Het bedrijf RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE bevindt zich op het adres: PEPERSTRAAT 141; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE, openstaande posities, locatie van RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE op de kaart.

RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE, company assigned to the tax number BE05332733154. The company RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE is located at the address: PEPERSTRAAT 141; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE were not found.
The main activity of RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE, open positions, location of RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS DE NIEUWE LENTE, employees, financial statistics.