LES JARDINS DE LONGCHAMP

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • LES JARDINS DE LONGCHAMP
Private companiesTextile Mill Products • LES JARDINS DE LONGCHAMP

Contactgegevens LES JARDINS DE LONGCHAMP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES JARDINS DE LONGCHAMP: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES JARDINS DE LONGCHAMP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINSTON CHURCHILLLAAN 255; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23495711 (+32-23495711) 23495711 (+32-23495711)

Fax (fax): +32 (69) 231-26-80 +32 (69) 231-26-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES JARDINS DE LONGCHAMP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES JARDINS DE LONGCHAMP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES JARDINS DE LONGCHAMP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES JARDINS DE LONGCHAMP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES JARDINS DE LONGCHAMP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES JARDINS DE LONGCHAMP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES JARDINS DE LONGCHAMP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES JARDINS DE LONGCHAMP
Products information LES JARDINS DE LONGCHAMP

BTW identificatienummer (tax): BE02290344238
Ondernemingsnummer: 1141998291
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LES JARDINS DE LONGCHAMP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES JARDINS DE LONGCHAMP
(Get full report from official database of BE for LES JARDINS DE LONGCHAMP)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES JARDINS DE LONGCHAMP
Addition kinds of activities for LES JARDINS DE LONGCHAMP

28619901. Houtskool, behalve geactiveerd | Charcoal, except activated
33539903. Buizen, gelast, aluminium | Tubes, welded, aluminum
36790205. Styli, fonograaf record snijden | Styli, phonograph record cutting
59619924. Farmaceutische producten, postorder | Pharmaceuticals, mail order
82999902. Bartendende school | Bartending school

Werken bij LES JARDINS DE LONGCHAMP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES JARDINS DE LONGCHAMP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES JARDINS DE LONGCHAMP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES JARDINS DE LONGCHAMP. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student winkelbediende supermarkt voor de maand september (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Beernem gaan we op zoek naar studenten die vrij zijn tijdens de maand september Taken: Je zal de kassa bedienen Aanvullen van brood, zuivel, non food Bestellingen in de rekken zetten Werken volgens FIFO- systeem Stock aanvullen

  • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • Jobstudent (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • Service Technieker regio Aarschot-Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BSH HOME APPLIANCES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van huishoudelektrotoestellen van de merken Bosch, Siemens en Neff bij de particuliere klanten in je regio. Je verzekert het stockbeheer van onderdelen en beheert de geldstroom ten gevolge van de incasseringen. Bovendien heb je de mogelijkheid om service contracten en onderhoudsproducten te verkopen als accessoires. Je stelt rapporten op van je dagelijkse activiteiten en encodeert deze in het ons systeem.

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van LES JARDINS DE LONGCHAMP in sociale netwerken
Look for responds of LES JARDINS DE LONGCHAMP in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES JARDINS DE LONGCHAMP. Laat een reactie achter voor LES JARDINS DE LONGCHAMP. LES JARDINS DE LONGCHAMP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES JARDINS DE LONGCHAMP. Leave a respond for LES JARDINS DE LONGCHAMP. LES JARDINS DE LONGCHAMP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES JARDINS DE LONGCHAMP op de google maps. Adres en contacten LES JARDINS DE LONGCHAMP
Location of LES JARDINS DE LONGCHAMP on the google maps. Address and contacts of LES JARDINS DE LONGCHAMP

Andere gerelateerde bedrijven als come LES JARDINS DE LONGCHAMP LES JARDINS DE LONGCHAMP: BUREAU MET ANDERE WOORDEN | FRANCOIS KNEGTEL | DAVID RENOVATIEWERKEN | Legros-Delathuy SPRL | ELAN WENSKAARTEN

Other related companies as LES JARDINS DE LONGCHAMP: BUREAU MET ANDERE WOORDEN | FRANCOIS KNEGTEL | DAVID RENOVATIEWERKEN | Legros-Delathuy SPRL | ELAN WENSKAARTEN

LES JARDINS DE LONGCHAMP is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES JARDINS DE LONGCHAMP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02290344238. Het bedrijf LES JARDINS DE LONGCHAMP bevindt zich op het adres: WINSTON CHURCHILLLAAN 255; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 864,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in LES JARDINS DE LONGCHAMP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES JARDINS DE LONGCHAMP is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES JARDINS DE LONGCHAMP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES JARDINS DE LONGCHAMP, openstaande posities, locatie van LES JARDINS DE LONGCHAMP op de kaart.

LES JARDINS DE LONGCHAMP is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES JARDINS DE LONGCHAMP, company assigned to the tax number BE02290344238. The company LES JARDINS DE LONGCHAMP is located at the address: WINSTON CHURCHILLLAAN 255; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 864,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in LES JARDINS DE LONGCHAMP were not found.
The main activity of LES JARDINS DE LONGCHAMP is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LES JARDINS DE LONGCHAMP is not available. You also can look at reviews of LES JARDINS DE LONGCHAMP, open positions, location of LES JARDINS DE LONGCHAMP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES JARDINS DE LONGCHAMP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES JARDINS DE LONGCHAMP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES JARDINS DE LONGCHAMP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES JARDINS DE LONGCHAMP, employees, financial statistics.