LA SENIORIE

Contactgegevens LA SENIORIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA SENIORIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA SENIORIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SAINT-PIERRE 11; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY, België

Telefoon (phone): 61225700 (+32-61225700) 61225700 (+32-61225700)

Fax (fax): +32 (3) 260-94-93 +32 (3) 260-94-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA SENIORIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA SENIORIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA SENIORIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA SENIORIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA SENIORIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA SENIORIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA SENIORIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA SENIORIE
Products information LA SENIORIE

BTW identificatienummer (tax): BE07494293212
Ondernemingsnummer: 9311157226
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LA SENIORIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA SENIORIE
(Get full report from official database of BE for LA SENIORIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA SENIORIE
Addition kinds of activities for LA SENIORIE

2512. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
399908. Nieuwigheden, bric-a-brac en hobby kits | Novelties, bric-a-brac, and hobby kits
39110101. Armbanden, edelmetaal | Bracelets, precious metal
39149901. Carving sets, NSK | Carving sets, nsk
50460306. Restaurantuitrusting en benodigdheden, nec | Restaurant equipment and supplies, nec

Werken bij LA SENIORIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA SENIORIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA SENIORIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA SENIORIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • ORDERPICKER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STRIJKSTERS/STRIJKERS - POETSHULPEN (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SANITA.COM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als strijker/strijkster in ons strijkatelier en je staat in voor poetsopdrachten bij mensen thuis.

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

Zoek naar antwoorden van LA SENIORIE in sociale netwerken
Look for responds of LA SENIORIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA SENIORIE. Laat een reactie achter voor LA SENIORIE. LA SENIORIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA SENIORIE. Leave a respond for LA SENIORIE. LA SENIORIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA SENIORIE op de google maps. Adres en contacten LA SENIORIE
Location of LA SENIORIE on the google maps. Address and contacts of LA SENIORIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA SENIORIE LA SENIORIE: Naert Algemene Bouwonderneming | VENNEHOF | DISCOTHEEK BRISTOL | Routekotje ('t) | WILLY DEWICKERE

Other related companies as LA SENIORIE: Naert Algemene Bouwonderneming | VENNEHOF | DISCOTHEEK BRISTOL | Routekotje ('t) | WILLY DEWICKERE

LA SENIORIE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA SENIORIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494293212. Het bedrijf LA SENIORIE bevindt zich op het adres: SAINT-PIERRE 11; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 709,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in LA SENIORIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA SENIORIE is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA SENIORIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA SENIORIE, openstaande posities, locatie van LA SENIORIE op de kaart.

LA SENIORIE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA SENIORIE, company assigned to the tax number BE07494293212. The company LA SENIORIE is located at the address: SAINT-PIERRE 11; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 709,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in LA SENIORIE were not found.
The main activity of LA SENIORIE is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA SENIORIE is not available. You also can look at reviews of LA SENIORIE, open positions, location of LA SENIORIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA SENIORIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA SENIORIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA SENIORIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA SENIORIE, employees, financial statistics.