DE KLEINE KASTEELTJES

Contactgegevens DE KLEINE KASTEELTJES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KLEINE KASTEELTJES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KLEINE KASTEELTJES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINE KASTEELTJESWEG 1; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 33301020 (+32-33301020) 33301020 (+32-33301020)

Fax (fax): +32 (71) 782-56-38 +32 (71) 782-56-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KLEINE KASTEELTJES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KLEINE KASTEELTJES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KLEINE KASTEELTJES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KLEINE KASTEELTJES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KLEINE KASTEELTJES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KLEINE KASTEELTJES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KLEINE KASTEELTJES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KLEINE KASTEELTJES
Products information DE KLEINE KASTEELTJES

BTW identificatienummer (tax): BE09650909423
Ondernemingsnummer: 9160644531
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 492,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DE KLEINE KASTEELTJES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KLEINE KASTEELTJES
(Get full report from official database of BE for DE KLEINE KASTEELTJES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KLEINE KASTEELTJES
Addition kinds of activities for DE KLEINE KASTEELTJES

501301. Automotive benodigdheden en onderdelen | Automotive supplies and parts
25999901. Boards: planning, display, notice | Boards: planning, display, notice
28699909. Chloraal | Chloral
28920216. Plastic explosieven | Plastic explosives
50230402. Vloer kussen en opvulling | Floor cushion and padding
76990106. Optische instrument reparatie | Optical instrument repair

Werken bij DE KLEINE KASTEELTJES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KLEINE KASTEELTJES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KLEINE KASTEELTJES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KLEINE KASTEELTJES. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Sint-Denijs-Westrem) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

  • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

Zoek naar antwoorden van DE KLEINE KASTEELTJES in sociale netwerken
Look for responds of DE KLEINE KASTEELTJES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KLEINE KASTEELTJES. Laat een reactie achter voor DE KLEINE KASTEELTJES. DE KLEINE KASTEELTJES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KLEINE KASTEELTJES. Leave a respond for DE KLEINE KASTEELTJES. DE KLEINE KASTEELTJES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KLEINE KASTEELTJES op de google maps. Adres en contacten DE KLEINE KASTEELTJES
Location of DE KLEINE KASTEELTJES on the google maps. Address and contacts of DE KLEINE KASTEELTJES

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KLEINE KASTEELTJES DE KLEINE KASTEELTJES: Verbeyst | PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | ZETEL BANK KEMPEN & CO | CHRISTOPHE WILLEMS | STUDIO 73

Other related companies as DE KLEINE KASTEELTJES: Verbeyst | PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | ZETEL BANK KEMPEN & CO | CHRISTOPHE WILLEMS | STUDIO 73

DE KLEINE KASTEELTJES is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KLEINE KASTEELTJES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09650909423. Het bedrijf DE KLEINE KASTEELTJES bevindt zich op het adres: KLEINE KASTEELTJESWEG 1; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 492,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in DE KLEINE KASTEELTJES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE KLEINE KASTEELTJES is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KLEINE KASTEELTJES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KLEINE KASTEELTJES, openstaande posities, locatie van DE KLEINE KASTEELTJES op de kaart.

DE KLEINE KASTEELTJES is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KLEINE KASTEELTJES, company assigned to the tax number BE09650909423. The company DE KLEINE KASTEELTJES is located at the address: KLEINE KASTEELTJESWEG 1; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 492,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in DE KLEINE KASTEELTJES were not found.
The main activity of DE KLEINE KASTEELTJES is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KLEINE KASTEELTJES is not available. You also can look at reviews of DE KLEINE KASTEELTJES, open positions, location of DE KLEINE KASTEELTJES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KLEINE KASTEELTJES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KLEINE KASTEELTJES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KLEINE KASTEELTJES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KLEINE KASTEELTJES, employees, financial statistics.