'T MELKERIJTJE

Contactgegevens 'T MELKERIJTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T MELKERIJTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T MELKERIJTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEENSESTEENWEG 686; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 56509625 (+32-56509625) 56509625 (+32-56509625)

Fax (fax): +32 (12) 254-14-27 +32 (12) 254-14-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T MELKERIJTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T MELKERIJTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T MELKERIJTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T MELKERIJTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T MELKERIJTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T MELKERIJTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T MELKERIJTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T MELKERIJTJE
Products information 'T MELKERIJTJE

BTW identificatienummer (tax): BE03735870361
Ondernemingsnummer: 7991699218
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 554,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in 'T MELKERIJTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T MELKERIJTJE
(Get full report from official database of BE for 'T MELKERIJTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T MELKERIJTJE
Addition kinds of activities for 'T MELKERIJTJE

375199. Motorfietsen, fietsen en onderdelen, nec | Motorcycles, bicycles, and parts, nec
32530201. Vloertegel, keramiek | Floor tile, ceramic
35539912. Schuurmachines, behalve draagbare vloerschuurmachines: houtbewerking | Sanding machines, except portable floor sanders: woodworking
35549906. Papiermolenmachines: plating, slitting, waxing, enz. | Paper mill machinery: plating, slitting, waxing, etc.
36799901. Antennes, ontvangen | Antennas, receiving
50750111. Ventilatieapparatuur en benodigdheden | Ventilating equipment and supplies
72319901. Kappers | Hairdressers

Werken bij 'T MELKERIJTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T MELKERIJTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T MELKERIJTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T MELKERIJTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Onderhoudstechnieker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficient in te grijpen bij eventuele defecten

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: V.T.V.

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

  • Massagetherapeut-shiatsu (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie shiatsu. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van 'T MELKERIJTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T MELKERIJTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T MELKERIJTJE. Laat een reactie achter voor 'T MELKERIJTJE. 'T MELKERIJTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T MELKERIJTJE. Leave a respond for 'T MELKERIJTJE. 'T MELKERIJTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T MELKERIJTJE op de google maps. Adres en contacten 'T MELKERIJTJE
Location of 'T MELKERIJTJE on the google maps. Address and contacts of 'T MELKERIJTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T MELKERIJTJE 'T MELKERIJTJE: JACQUES LEYN | Van Den Bossche Aluminium en P.V.C. NV | ROBERT MAES | PLOMBERIE JEAN | Gryspeerdt Emiel

Other related companies as 'T MELKERIJTJE: JACQUES LEYN | Van Den Bossche Aluminium en P.V.C. NV | ROBERT MAES | PLOMBERIE JEAN | Gryspeerdt Emiel

'T MELKERIJTJE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T MELKERIJTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03735870361. Het bedrijf 'T MELKERIJTJE bevindt zich op het adres: MEENSESTEENWEG 686; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 554,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders; Zuivelproducten. Producten gemaakt in 'T MELKERIJTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T MELKERIJTJE is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T MELKERIJTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T MELKERIJTJE, openstaande posities, locatie van 'T MELKERIJTJE op de kaart.

'T MELKERIJTJE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T MELKERIJTJE, company assigned to the tax number BE03735870361. The company 'T MELKERIJTJE is located at the address: MEENSESTEENWEG 686; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 554,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders; Zuivelproducten. Products created in 'T MELKERIJTJE were not found.
The main activity of 'T MELKERIJTJE is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T MELKERIJTJE is not available. You also can look at reviews of 'T MELKERIJTJE, open positions, location of 'T MELKERIJTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T MELKERIJTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T MELKERIJTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T MELKERIJTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T MELKERIJTJE, employees, financial statistics.