URBAIN CHERLET

Contactgegevens URBAIN CHERLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data URBAIN CHERLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

URBAIN CHERLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAARTSTRAAT 2; 8377; ZUIENKERKE, België

Telefoon (phone): 50413373 (+32-50413373) 50413373 (+32-50413373)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) URBAIN CHERLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "URBAIN CHERLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "URBAIN CHERLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van URBAIN CHERLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen URBAIN CHERLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of URBAIN CHERLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees URBAIN CHERLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti URBAIN CHERLET
Products information URBAIN CHERLET

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in URBAIN CHERLET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor URBAIN CHERLET
(Get full report from official database of BE for URBAIN CHERLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor URBAIN CHERLET
Addition kinds of activities for URBAIN CHERLET

2339. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
20529911. zoute krakelingen | Pretzels
22580000. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
38410402. canules | Cannulae
50999918. Stacaravan onderdelen en accessoires | Mobile home parts and accessories

Werken bij URBAIN CHERLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in URBAIN CHERLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor URBAIN CHERLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for URBAIN CHERLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • Manipulator 3 ploegen regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op & afhaken van stukken die gespoten worden. PC gebruiken om labels te maken en die labels opkleven. Gaten opvullen met dekseltjes zodat de verf niet door de gaten gaat.

  • Magazijnmedewerker te Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat als magazijnmedewerker aan de slag bij een bedrijf actief in machines gelegen te Waregem / Beveren-Leie. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Je zorgt er voor dat de orders worden klaargemaakt Je neemt de goederen in ontvangst Je bedient de klanten aan de afhaalbalie Je bent mede verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn Je springt bij waar nodig

  • Draaier - frezer (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van URBAIN CHERLET in sociale netwerken
Look for responds of URBAIN CHERLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor URBAIN CHERLET. Laat een reactie achter voor URBAIN CHERLET. URBAIN CHERLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for URBAIN CHERLET. Leave a respond for URBAIN CHERLET. URBAIN CHERLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie URBAIN CHERLET op de google maps. Adres en contacten URBAIN CHERLET
Location of URBAIN CHERLET on the google maps. Address and contacts of URBAIN CHERLET

Andere gerelateerde bedrijven als come URBAIN CHERLET URBAIN CHERLET: ANNA GOLDBERG | JACQUES BOECKMANS | Tri Soft BVBA | Vanderstichelen Séverine | J. MASSOT

Other related companies as URBAIN CHERLET: ANNA GOLDBERG | JACQUES BOECKMANS | Tri Soft BVBA | Vanderstichelen Séverine | J. MASSOT

URBAIN CHERLET is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is URBAIN CHERLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf URBAIN CHERLET bevindt zich op het adres: VAARTSTRAAT 2; 8377; ZUIENKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in URBAIN CHERLET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van URBAIN CHERLET is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van URBAIN CHERLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van URBAIN CHERLET, openstaande posities, locatie van URBAIN CHERLET op de kaart.

URBAIN CHERLET is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is URBAIN CHERLET, company assigned to the tax number BE05571411132. The company URBAIN CHERLET is located at the address: VAARTSTRAAT 2; 8377; ZUIENKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in URBAIN CHERLET were not found.
The main activity of URBAIN CHERLET is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of URBAIN CHERLET is not available. You also can look at reviews of URBAIN CHERLET, open positions, location of URBAIN CHERLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over URBAIN CHERLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf URBAIN CHERLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about URBAIN CHERLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company URBAIN CHERLET, employees, financial statistics.