OMER VAN GOETHEM

Contactgegevens OMER VAN GOETHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OMER VAN GOETHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

OMER VAN GOETHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERSSTRAAT 52; 9190; STEKENE, België

Telefoon (phone): 37890256 (+32-37890256) 37890256 (+32-37890256)

Fax (fax): +32 (2) 623-72-30 +32 (2) 623-72-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OMER VAN GOETHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OMER VAN GOETHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OMER VAN GOETHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OMER VAN GOETHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OMER VAN GOETHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OMER VAN GOETHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OMER VAN GOETHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OMER VAN GOETHEM
Products information OMER VAN GOETHEM

BTW identificatienummer (tax): BE07450073242
Ondernemingsnummer: 8571502685
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in OMER VAN GOETHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OMER VAN GOETHEM
(Get full report from official database of BE for OMER VAN GOETHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor OMER VAN GOETHEM
Addition kinds of activities for OMER VAN GOETHEM

7218. Industriële wasmachines | Industrial launderers
02519900. Broiler, frituur- en roosterkippen, nec | Broiler, fryer, and roaster chickens, nec
26790803. Wallboard, versierd: gemaakt van gekochte materialen | Wallboard, decorated: made from purchased material
28740105. Superfosfaten, ammoniak of niet ammoniak | Superphosphates, ammoniated or not ammoniated
33120503. Bars, ijzer: gemaakt in staalfabrieken | Bars, iron: made in steel mills
35310602. Bulldozers (bouwmachines) | Bulldozers (construction machinery)
44990202. Scheepsreiniging | Ship cleaning
76991301. Mobiele huis reparatie | Mobile home repair

Werken bij OMER VAN GOETHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OMER VAN GOETHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OMER VAN GOETHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OMER VAN GOETHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Monteur verwarming water sanitair (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

  • poetshulp dienstencheques regio Nijlen - Lier - Kessel (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Nijlen - Lier -Kessel

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • RESERVE schoonmaak regio Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Dendermonde zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

Zoek naar antwoorden van OMER VAN GOETHEM in sociale netwerken
Look for responds of OMER VAN GOETHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor OMER VAN GOETHEM. Laat een reactie achter voor OMER VAN GOETHEM. OMER VAN GOETHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OMER VAN GOETHEM. Leave a respond for OMER VAN GOETHEM. OMER VAN GOETHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OMER VAN GOETHEM op de google maps. Adres en contacten OMER VAN GOETHEM
Location of OMER VAN GOETHEM on the google maps. Address and contacts of OMER VAN GOETHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come OMER VAN GOETHEM OMER VAN GOETHEM: PAUL PIOT | GILBERT DEKEYSER | Domen Food Group NV | Verdin V | GRANDJEAN ET FILS

Other related companies as OMER VAN GOETHEM: PAUL PIOT | GILBERT DEKEYSER | Domen Food Group NV | Verdin V | GRANDJEAN ET FILS

OMER VAN GOETHEM is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OMER VAN GOETHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07450073242. Het bedrijf OMER VAN GOETHEM bevindt zich op het adres: MEERSSTRAAT 52; 9190; STEKENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 848,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in OMER VAN GOETHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OMER VAN GOETHEM is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OMER VAN GOETHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OMER VAN GOETHEM, openstaande posities, locatie van OMER VAN GOETHEM op de kaart.

OMER VAN GOETHEM is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is OMER VAN GOETHEM, company assigned to the tax number BE07450073242. The company OMER VAN GOETHEM is located at the address: MEERSSTRAAT 52; 9190; STEKENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 848,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in OMER VAN GOETHEM were not found.
The main activity of OMER VAN GOETHEM is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OMER VAN GOETHEM is not available. You also can look at reviews of OMER VAN GOETHEM, open positions, location of OMER VAN GOETHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OMER VAN GOETHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OMER VAN GOETHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OMER VAN GOETHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OMER VAN GOETHEM, employees, financial statistics.