LUCAS AERTSEN

Contactgegevens LUCAS AERTSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCAS AERTSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCAS AERTSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEISTRAAT 31; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36696214 (+32-36696214) 36696214 (+32-36696214)

Fax (fax): +32 (67) 661-76-83 +32 (67) 661-76-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCAS AERTSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCAS AERTSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCAS AERTSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCAS AERTSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCAS AERTSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCAS AERTSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCAS AERTSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCAS AERTSEN
Products information LUCAS AERTSEN

BTW identificatienummer (tax): BE08598419189
Ondernemingsnummer: 8046630859
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LUCAS AERTSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCAS AERTSEN
(Get full report from official database of BE for LUCAS AERTSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCAS AERTSEN
Addition kinds of activities for LUCAS AERTSEN

179907. Parkeerinrichting apparatuur en onderhoud | Parking facility equipment and maintenance
20479901. Kattenvoer | Cat food
25179900. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets, nec
26210303. Condensator papier | Capacitor paper
34420101. Casements, aluminium | Casements, aluminum
35190000. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec

Werken bij LUCAS AERTSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCAS AERTSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCAS AERTSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCAS AERTSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Loonwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf, die gespecialiseerd is in landbouw, is op zoek naar een algemene arbeider/loonwerker. Dit om versterking te bieden bij seizoensarbeid en kleinere opdrachten.

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Allround medewerker (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent actief in de opbouw van woningelementen. Hierbij sta je in voor de voorbereiding in de productiehal. Jouw takenpakket bestaat uit: - elektriciteitswerken - plaatsing van sanitairinstallatie - vloeren en plaatsen van gyprocwanden, gevelbekleding,... - algemene metaalbewerking - productie van ramen en deuren ...

  • Metser (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

  • Verkoop adviseur (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwelkomt de klanten. Je geeft advies zonder te dwingend over te komen. Je handelt je verkoop administratief correct af.

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Assistent projectleider HVAC (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: VERHERBRUGGHEN

    Type: Vaste Job

    Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider in de uitvoering van projecten in HVAC en sanitair, zowel op huishoudelijk vlak als voor de KMO en industrie. Concreet heb je volgende verantwoordelijkheden: ➢ De projectleider heeft het eerste contact met de klant en op basis van een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving, doe je de calculatie en stel je een passende offerte op. ➢ Je koopt op vraag van de projectleider het nodige materiaal aan, volgt de werkzaamheden op en bent een aanspreekpunt voor de verschillende ploegen monteurs.

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

Zoek naar antwoorden van LUCAS AERTSEN in sociale netwerken
Look for responds of LUCAS AERTSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCAS AERTSEN. Laat een reactie achter voor LUCAS AERTSEN. LUCAS AERTSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCAS AERTSEN. Leave a respond for LUCAS AERTSEN. LUCAS AERTSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCAS AERTSEN op de google maps. Adres en contacten LUCAS AERTSEN
Location of LUCAS AERTSEN on the google maps. Address and contacts of LUCAS AERTSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCAS AERTSEN LUCAS AERTSEN: Au P'tit Boulindgi | BACOB | Van Der Avoirt | M. KIPS | MMB Machines BVBA

Other related companies as LUCAS AERTSEN: Au P'tit Boulindgi | BACOB | Van Der Avoirt | M. KIPS | MMB Machines BVBA

LUCAS AERTSEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCAS AERTSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08598419189. Het bedrijf LUCAS AERTSEN bevindt zich op het adres: HEISTRAAT 31; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in LUCAS AERTSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCAS AERTSEN is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCAS AERTSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCAS AERTSEN, openstaande posities, locatie van LUCAS AERTSEN op de kaart.

LUCAS AERTSEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCAS AERTSEN, company assigned to the tax number BE08598419189. The company LUCAS AERTSEN is located at the address: HEISTRAAT 31; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in LUCAS AERTSEN were not found.
The main activity of LUCAS AERTSEN is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCAS AERTSEN is not available. You also can look at reviews of LUCAS AERTSEN, open positions, location of LUCAS AERTSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCAS AERTSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCAS AERTSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCAS AERTSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCAS AERTSEN, employees, financial statistics.