JAN VAN GINHOVEN

Contactgegevens JAN VAN GINHOVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN VAN GINHOVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN VAN GINHOVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EELSTRAAT 23; 2380; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14655444 (+32-14655444) 14655444 (+32-14655444)

Fax (fax): +32 (9) 577-73-16 +32 (9) 577-73-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN VAN GINHOVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN VAN GINHOVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN VAN GINHOVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN VAN GINHOVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN VAN GINHOVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN VAN GINHOVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN VAN GINHOVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN VAN GINHOVEN
Products information JAN VAN GINHOVEN

BTW identificatienummer (tax): BE04030029296
Ondernemingsnummer: 4303314208
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in JAN VAN GINHOVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN VAN GINHOVEN
(Get full report from official database of BE for JAN VAN GINHOVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN VAN GINHOVEN
Addition kinds of activities for JAN VAN GINHOVEN

241101. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
357803. Bankmachines | Banking machines
15420000. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
27529904. Lithografen op metaal | Lithographing on metal
47290102. Buskaartjes kantoren | Bus ticket offices
73199901. Display reclame dienst | Display advertising service

Werken bij JAN VAN GINHOVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN VAN GINHOVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN VAN GINHOVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN VAN GINHOVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

  • Boekhouder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

  • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

  • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van JAN VAN GINHOVEN in sociale netwerken
Look for responds of JAN VAN GINHOVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN VAN GINHOVEN. Laat een reactie achter voor JAN VAN GINHOVEN. JAN VAN GINHOVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN VAN GINHOVEN. Leave a respond for JAN VAN GINHOVEN. JAN VAN GINHOVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN VAN GINHOVEN op de google maps. Adres en contacten JAN VAN GINHOVEN
Location of JAN VAN GINHOVEN on the google maps. Address and contacts of JAN VAN GINHOVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN VAN GINHOVEN JAN VAN GINHOVEN: SCHRIJNWERKERIJ MICHIELS | YVES DETAVERNIER | Grejoca BVBA | Hardenne B | JEAN VAN HERCK EN CO

Other related companies as JAN VAN GINHOVEN: SCHRIJNWERKERIJ MICHIELS | YVES DETAVERNIER | Grejoca BVBA | Hardenne B | JEAN VAN HERCK EN CO

JAN VAN GINHOVEN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN VAN GINHOVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04030029296. Het bedrijf JAN VAN GINHOVEN bevindt zich op het adres: EELSTRAAT 23; 2380; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 705,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in JAN VAN GINHOVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAN VAN GINHOVEN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN VAN GINHOVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN VAN GINHOVEN, openstaande posities, locatie van JAN VAN GINHOVEN op de kaart.

JAN VAN GINHOVEN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN VAN GINHOVEN, company assigned to the tax number BE04030029296. The company JAN VAN GINHOVEN is located at the address: EELSTRAAT 23; 2380; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 705,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in JAN VAN GINHOVEN were not found.
The main activity of JAN VAN GINHOVEN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN VAN GINHOVEN is not available. You also can look at reviews of JAN VAN GINHOVEN, open positions, location of JAN VAN GINHOVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN VAN GINHOVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN VAN GINHOVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN VAN GINHOVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN VAN GINHOVEN, employees, financial statistics.