CARLOS DE CRAENE

Contactgegevens CARLOS DE CRAENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARLOS DE CRAENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARLOS DE CRAENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDAKKERSTRAAT 28; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51656717 (+32-51656717) 51656717 (+32-51656717)

Fax (fax): +32 (15) 133-97-32 +32 (15) 133-97-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARLOS DE CRAENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARLOS DE CRAENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARLOS DE CRAENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARLOS DE CRAENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARLOS DE CRAENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARLOS DE CRAENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARLOS DE CRAENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARLOS DE CRAENE
Products information CARLOS DE CRAENE

BTW identificatienummer (tax): BE07271545410
Ondernemingsnummer: 5305816650
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in CARLOS DE CRAENE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARLOS DE CRAENE
(Get full report from official database of BE for CARLOS DE CRAENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARLOS DE CRAENE
Addition kinds of activities for CARLOS DE CRAENE

734902. Bouwonderhoud schoonmaakdienst | Building component cleaning service
01719902. Bosbessenboerderij | Blueberry farm
22410102. Hoedband stoffen | Hat band fabrics
26210406. Printpapier | Printing paper
33999905. termiet | Thermite
35520108. Frames, doubling en twisting, textielmachines | Frames, doubling and twisting, textile machinery
72190201. Handschoenmakerij voor particulieren | Glove mending for individuals
80999905. Medische diensten organisatie | Medical services organization

Werken bij CARLOS DE CRAENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARLOS DE CRAENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARLOS DE CRAENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARLOS DE CRAENE. Looking for open vacancies in other companies

  • RECEPTIONIST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Dakwerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Bocholt is op zoek naar een gemotiveerde dakwerker.

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

  • Huishoudelijke hulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen & strijken Tewerkstelling in eigen regio

  • Huishoudhulp in Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

Zoek naar antwoorden van CARLOS DE CRAENE in sociale netwerken
Look for responds of CARLOS DE CRAENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARLOS DE CRAENE. Laat een reactie achter voor CARLOS DE CRAENE. CARLOS DE CRAENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARLOS DE CRAENE. Leave a respond for CARLOS DE CRAENE. CARLOS DE CRAENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARLOS DE CRAENE op de google maps. Adres en contacten CARLOS DE CRAENE
Location of CARLOS DE CRAENE on the google maps. Address and contacts of CARLOS DE CRAENE

Andere gerelateerde bedrijven als come CARLOS DE CRAENE CARLOS DE CRAENE: Edak Zakenkantoor | SCHOONHEIDSSTUDIO "E" | FOCUS ADVERTISING | M. BOVY | DEBRASSINE-GERARD FILS

Other related companies as CARLOS DE CRAENE: Edak Zakenkantoor | SCHOONHEIDSSTUDIO "E" | FOCUS ADVERTISING | M. BOVY | DEBRASSINE-GERARD FILS

CARLOS DE CRAENE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARLOS DE CRAENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07271545410. Het bedrijf CARLOS DE CRAENE bevindt zich op het adres: NOORDAKKERSTRAAT 28; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 641,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in CARLOS DE CRAENE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARLOS DE CRAENE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARLOS DE CRAENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARLOS DE CRAENE, openstaande posities, locatie van CARLOS DE CRAENE op de kaart.

CARLOS DE CRAENE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARLOS DE CRAENE, company assigned to the tax number BE07271545410. The company CARLOS DE CRAENE is located at the address: NOORDAKKERSTRAAT 28; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 641,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in CARLOS DE CRAENE were not found.
The main activity of CARLOS DE CRAENE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CARLOS DE CRAENE is not available. You also can look at reviews of CARLOS DE CRAENE, open positions, location of CARLOS DE CRAENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARLOS DE CRAENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARLOS DE CRAENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARLOS DE CRAENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARLOS DE CRAENE, employees, financial statistics.