ADELIJN DE GEETER

Contactgegevens ADELIJN DE GEETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADELIJN DE GEETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADELIJN DE GEETER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTVELDSTRAAT 177; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93772879 (+32-93772879) 93772879 (+32-93772879)

Fax (fax): +32 (67) 661-76-83 +32 (67) 661-76-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADELIJN DE GEETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADELIJN DE GEETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADELIJN DE GEETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADELIJN DE GEETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADELIJN DE GEETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADELIJN DE GEETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADELIJN DE GEETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADELIJN DE GEETER
Products information ADELIJN DE GEETER

BTW identificatienummer (tax): BE08598419189
Ondernemingsnummer: 8046630859
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ADELIJN DE GEETER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADELIJN DE GEETER
(Get full report from official database of BE for ADELIJN DE GEETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADELIJN DE GEETER
Addition kinds of activities for ADELIJN DE GEETER

2284. Draadmolens | Thread mills
131103. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
32310406. Gehard glas: gemaakt van gekochte glas | Tempered glass: made from purchased glass
34440202. Kanalen, plaatwerk | Ducts, sheet metal
73499900. Onderhoudswerkzaamheden, nec, nec | Building maintenance services, nec, nec
82999906. Dressmaking school | Dressmaking school

Werken bij ADELIJN DE GEETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADELIJN DE GEETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADELIJN DE GEETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADELIJN DE GEETER. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Consultant : Customer Service (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project zijn we op zoek naar een meertalige Customer Service Professional voor een internationaal productiebedrijf regio Lokeren. Je beheert je eigen klantenportefeuille en staat in voor de orderintake (in Navision) en de administratie hiervan, die je nauwgezet opvolgt tot levering. Je houdt een duidelijk overzicht van het stockniveau door nauw samen te werken met je collega's van Logistiek & Planning. Je ontvangt en registreert klachten en zorgt ervoor dat ze binnen de tijd worden behandeld door de juiste persoon of departement. Met je zin voor initiatief heb je oog voor het optimaliseren van processen en formuleer je verbetervoorstellen voor jouw dienst. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever, Sales Talents, die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: Customer Service Representative Internal Sales Support  Sales Assistant Internal Sales Representative  Internal Account Manager Sales & Marketing Assistant

  • Polyvalente arbeider - productiemedewerker tijdelijk (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Adecco Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de veevoeders zoeken wij een gemotiveerde arbeider voor een tijdelijke opdracht van 2 maand. Als productiemedewerker zal je instaan voor het persen van tarwegluten voor het filiaal in Koolskamp. Jouw takenpakket bestaat uit: Het lossen van bulkvrachtwagens en occaioneel met de heftruk rijden. Laden van vrachtwagens (wegen en bulk laden). Via een computerprogramma de persing sturen. De pers onderhouden (smeren en reinigen). Stalen afnemen van het ingangsproduct, de productiebatch en kwaliteitsanalyse en het uitgangsproduct.

  • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

Zoek naar antwoorden van ADELIJN DE GEETER in sociale netwerken
Look for responds of ADELIJN DE GEETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADELIJN DE GEETER. Laat een reactie achter voor ADELIJN DE GEETER. ADELIJN DE GEETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADELIJN DE GEETER. Leave a respond for ADELIJN DE GEETER. ADELIJN DE GEETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADELIJN DE GEETER op de google maps. Adres en contacten ADELIJN DE GEETER
Location of ADELIJN DE GEETER on the google maps. Address and contacts of ADELIJN DE GEETER

Andere gerelateerde bedrijven als come ADELIJN DE GEETER ADELIJN DE GEETER: WAX INCORPORATE | JEAN-PAUL DEHOUX | ROBERT FELIX | BOONEN DRUKKERIJ | FANTONI BELGIUM

Other related companies as ADELIJN DE GEETER: WAX INCORPORATE | JEAN-PAUL DEHOUX | ROBERT FELIX | BOONEN DRUKKERIJ | FANTONI BELGIUM

ADELIJN DE GEETER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADELIJN DE GEETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08598419189. Het bedrijf ADELIJN DE GEETER bevindt zich op het adres: OOSTVELDSTRAAT 177; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in ADELIJN DE GEETER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADELIJN DE GEETER is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADELIJN DE GEETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADELIJN DE GEETER, openstaande posities, locatie van ADELIJN DE GEETER op de kaart.

ADELIJN DE GEETER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADELIJN DE GEETER, company assigned to the tax number BE08598419189. The company ADELIJN DE GEETER is located at the address: OOSTVELDSTRAAT 177; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in ADELIJN DE GEETER were not found.
The main activity of ADELIJN DE GEETER is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADELIJN DE GEETER is not available. You also can look at reviews of ADELIJN DE GEETER, open positions, location of ADELIJN DE GEETER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADELIJN DE GEETER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADELIJN DE GEETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADELIJN DE GEETER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADELIJN DE GEETER, employees, financial statistics.