WILLY VAN ECHELPOEL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • WILLY VAN ECHELPOEL
Private companiesRailroad Transportation • WILLY VAN ECHELPOEL

Contactgegevens WILLY VAN ECHELPOEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY VAN ECHELPOEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY VAN ECHELPOEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEURTSESTRAAT 35; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33124187 (+32-33124187) 33124187 (+32-33124187)

Fax (fax): +32 (63) 488-30-81 +32 (63) 488-30-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY VAN ECHELPOEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY VAN ECHELPOEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY VAN ECHELPOEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY VAN ECHELPOEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY VAN ECHELPOEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY VAN ECHELPOEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY VAN ECHELPOEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY VAN ECHELPOEL
Products information WILLY VAN ECHELPOEL

BTW identificatienummer (tax): BE08762390136
Ondernemingsnummer: 7099884033
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in WILLY VAN ECHELPOEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY VAN ECHELPOEL
(Get full report from official database of BE for WILLY VAN ECHELPOEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY VAN ECHELPOEL
Addition kinds of activities for WILLY VAN ECHELPOEL

251900. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
17419906. Vuurvaste of zure baksteen metselwerk | Refractory or acid brick masonry
23940100. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
40139904. Spoorwegstations | Railroad terminals
83220801. Alcoholisme counseling, nabehandeling | Alcoholism counseling, nontreatment

Werken bij WILLY VAN ECHELPOEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY VAN ECHELPOEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY VAN ECHELPOEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY VAN ECHELPOEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch bediende orderingave (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instaan voor administratieve verwerking van alle productieorders - verantwoordelijk voor de orderingave van projecten ter ondersteuning van projectleiders - orders beheren van A tot Z - in een op maat gemaakt programma klanten aanmaken, orders ingeven en indien nodig bestaande dossiers aanpassen. - nauwgezet orderbevestigingen aanmaken en de juistheid van de dossier bewaken - mee de omschakeling uitvoeren naar een nieuw ERP-programma

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Grobbendonk zijn wij opzoek naar Orderpickers voor Black Friday: - Orderpicken (met een scanner) van kledij en lifestyle producten - Algemene netheid van het magazijn - Je zal werken met een scanner - Stickeren van dozen - Laden en lossen STUDENTEN ook welkom!

  • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • .net developer (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

  • student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

  • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Handlanger betonherstellingen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de betonsector zoeken wij op heden een handlanger, betonarbeider. Als betonarbeider sta je in voor het uitvoeren van betonboringen, betonherstellingen alsook betoninjecties.

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van WILLY VAN ECHELPOEL in sociale netwerken
Look for responds of WILLY VAN ECHELPOEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY VAN ECHELPOEL. Laat een reactie achter voor WILLY VAN ECHELPOEL. WILLY VAN ECHELPOEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY VAN ECHELPOEL. Leave a respond for WILLY VAN ECHELPOEL. WILLY VAN ECHELPOEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY VAN ECHELPOEL op de google maps. Adres en contacten WILLY VAN ECHELPOEL
Location of WILLY VAN ECHELPOEL on the google maps. Address and contacts of WILLY VAN ECHELPOEL

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY VAN ECHELPOEL WILLY VAN ECHELPOEL: Bekate Invest SA | INTER CONTROL | A.M.G. BELGIUM | Schmitz J | VICTORIA

Other related companies as WILLY VAN ECHELPOEL: Bekate Invest SA | INTER CONTROL | A.M.G. BELGIUM | Schmitz J | VICTORIA

WILLY VAN ECHELPOEL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY VAN ECHELPOEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08762390136. Het bedrijf WILLY VAN ECHELPOEL bevindt zich op het adres: GEURTSESTRAAT 35; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in WILLY VAN ECHELPOEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY VAN ECHELPOEL is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY VAN ECHELPOEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY VAN ECHELPOEL, openstaande posities, locatie van WILLY VAN ECHELPOEL op de kaart.

WILLY VAN ECHELPOEL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY VAN ECHELPOEL, company assigned to the tax number BE08762390136. The company WILLY VAN ECHELPOEL is located at the address: GEURTSESTRAAT 35; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders. Products created in WILLY VAN ECHELPOEL were not found.
The main activity of WILLY VAN ECHELPOEL is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY VAN ECHELPOEL is not available. You also can look at reviews of WILLY VAN ECHELPOEL, open positions, location of WILLY VAN ECHELPOEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY VAN ECHELPOEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY VAN ECHELPOEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY VAN ECHELPOEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY VAN ECHELPOEL, employees, financial statistics.