WILLY VAN CAUWENBERGE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • WILLY VAN CAUWENBERGE
Private companiesTextile Mill Products • WILLY VAN CAUWENBERGE

Contactgegevens WILLY VAN CAUWENBERGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY VAN CAUWENBERGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY VAN CAUWENBERGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERRASSTRAAT 28; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 55422808 (+32-55422808) 55422808 (+32-55422808)

Fax (fax): +32 (61) 641-14-72 +32 (61) 641-14-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY VAN CAUWENBERGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY VAN CAUWENBERGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY VAN CAUWENBERGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY VAN CAUWENBERGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY VAN CAUWENBERGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY VAN CAUWENBERGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY VAN CAUWENBERGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY VAN CAUWENBERGE
Products information WILLY VAN CAUWENBERGE

BTW identificatienummer (tax): BE01935485839
Ondernemingsnummer: 1020050048
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 402,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in WILLY VAN CAUWENBERGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY VAN CAUWENBERGE
(Get full report from official database of BE for WILLY VAN CAUWENBERGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY VAN CAUWENBERGE
Addition kinds of activities for WILLY VAN CAUWENBERGE

3563. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
242199. Zaagmolens en schavingsfabrieken, algemeen, nec | Sawmills and planing mills, general, nec
26310401. Autobord | Automobile board
28219900. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
28990406. Jet brandstofontstekers | Jet fuel igniters
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment
50510218. Terneplate | Terneplate
51490304. Hop extract | Hop extract

Werken bij WILLY VAN CAUWENBERGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY VAN CAUWENBERGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY VAN CAUWENBERGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY VAN CAUWENBERGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Drongen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Antwerpen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

  • Student horeca (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je als student (m/v) op zoek naar een leuke bijverdienste in de horeca? Heb je bovendien al ervaring in deze sector en wil je in Oudenaarde aan de slag? Wij leren je graag kennen! Voor een leuk café in Oudenaarde zijn we op zoek naar een vlotte student om in het weekend te werken. Je staat achter de toog en bedient de klanten. Ook aan de tafels neem je bestellingen op. Daarnaast help je met de afwas en zorg je ervoor dat de toog en alle glazen steeds proper zijn.

  • student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van WILLY VAN CAUWENBERGE in sociale netwerken
Look for responds of WILLY VAN CAUWENBERGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY VAN CAUWENBERGE. Laat een reactie achter voor WILLY VAN CAUWENBERGE. WILLY VAN CAUWENBERGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY VAN CAUWENBERGE. Leave a respond for WILLY VAN CAUWENBERGE. WILLY VAN CAUWENBERGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY VAN CAUWENBERGE op de google maps. Adres en contacten WILLY VAN CAUWENBERGE
Location of WILLY VAN CAUWENBERGE on the google maps. Address and contacts of WILLY VAN CAUWENBERGE

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY VAN CAUWENBERGE WILLY VAN CAUWENBERGE: THIJS | Nicole Janssen BVBA | PETER DE JONGHE | Wyeth Pharmaceuticals N.V/S.A. | GEOLENS

Other related companies as WILLY VAN CAUWENBERGE: THIJS | Nicole Janssen BVBA | PETER DE JONGHE | Wyeth Pharmaceuticals N.V/S.A. | GEOLENS

WILLY VAN CAUWENBERGE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY VAN CAUWENBERGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01935485839. Het bedrijf WILLY VAN CAUWENBERGE bevindt zich op het adres: TERRASSTRAAT 28; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 402,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in WILLY VAN CAUWENBERGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY VAN CAUWENBERGE is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY VAN CAUWENBERGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY VAN CAUWENBERGE, openstaande posities, locatie van WILLY VAN CAUWENBERGE op de kaart.

WILLY VAN CAUWENBERGE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY VAN CAUWENBERGE, company assigned to the tax number BE01935485839. The company WILLY VAN CAUWENBERGE is located at the address: TERRASSTRAAT 28; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 402,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in WILLY VAN CAUWENBERGE were not found.
The main activity of WILLY VAN CAUWENBERGE is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY VAN CAUWENBERGE is not available. You also can look at reviews of WILLY VAN CAUWENBERGE, open positions, location of WILLY VAN CAUWENBERGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY VAN CAUWENBERGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY VAN CAUWENBERGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY VAN CAUWENBERGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY VAN CAUWENBERGE, employees, financial statistics.