VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY

Contactgegevens VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE INSEFY 10; 5332; ASSESSE, België

Telefoon (phone): 83655221 (+32-83655221) 83655221 (+32-83655221)

Fax (fax): +32 (53) 339-85-93 +32 (53) 339-85-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY
Products information VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY

BTW identificatienummer (tax): BE02153289794
Ondernemingsnummer: 4104187011
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY
(Get full report from official database of BE for VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY
Addition kinds of activities for VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY

9131. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined
308400. Kunststof pijp | Plastics pipe
20489903. Droog huisdieren (behalve hond en kat) | Dry pet food (except dog and cat)
26750404. Melkfilter schijven, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Milk filter disks, die-cut: made from purchased materials
27410208. Kaarten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Maps: publishing only, not printed on site
33139900. Electrometallurgische producten, nec | Electrometallurgical products, nec
35540100. Papiervormende machines | Paper forming machines
51370201. korsetten | Corsets
60350000. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
67940100. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties

Werken bij VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • Ploegbaas met ervaring aluminium, inox en staal (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Forum Jobs Zele

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf regio Lokeren die actief zijn in de productie en montage van metaalconstructies op maat zijn we op zoek naar een meestergast. Je zal de praktische opvolging van de lassers en monteurs tot je nemen. Specifiek ga je hier de technische ondersteuning bieden zodat alle activiteiten binnen het team op een vlotte manier kunnen verlopen. Je hebt immers de eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit die wordt geleverd.  Hiervoor is uiteraard een stevige kennis van aluminium, inox en staal een absolute vereiste. Verder kan je als de beste lassen en monteren. Verder neem je ook de logistieke afdeling tot je verantwoordelijkheid: laden en lossen van vrachtwagens, Controleren van alle inkomende en uitgaande producten. Hiervoor beschik je over heftruck-ervaring.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen regio Sint-Joris-Winge (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME SCHERPENHEUVEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Bijlesgever Java (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst van onze klant in Aalter te versterken zijn we op zoek naar een chauffeur C-CE. De functie: - Op basis van een ladinglijst bepaal je een efficiënte route - Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van goederen bij de klanten - Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen - Je hebt aandacht voor de eigen veiligheid en van anderen

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • POLYVALENTE ZAALMEDEWERKER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DE BOEIE

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een polyvalente kracht. Je zet de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, enz. Je helpt bij de bediening, je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes. Je zet de tafel klaar voor de volgende klant. Je wordt ook ingezet achter de bar.

Zoek naar antwoorden van VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY in sociale netwerken
Look for responds of VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY. Laat een reactie achter voor VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY. VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY. Leave a respond for VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY. VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY op de google maps. Adres en contacten VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY
Location of VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY on the google maps. Address and contacts of VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY: CARROSSERIE HAENTJENS | FA. RENZI GAVINO | S.D.M. | CUISINES AMERICAN K. | MAISON FRANS

Other related companies as VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY: CARROSSERIE HAENTJENS | FA. RENZI GAVINO | S.D.M. | CUISINES AMERICAN K. | MAISON FRANS

VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02153289794. Het bedrijf VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY bevindt zich op het adres: RUE INSEFY 10; 5332; ASSESSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 575,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY, openstaande posities, locatie van VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY op de kaart.

VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY, company assigned to the tax number BE02153289794. The company VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY is located at the address: RUE INSEFY 10; 5332; ASSESSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 575,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY were not found.
The main activity of VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY is not available. You also can look at reviews of VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY, open positions, location of VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LOMMEL JOSEPH ET EDDY, employees, financial statistics.