VAN LIERDE

Contactgegevens VAN LIERDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LIERDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LIERDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GUSTAVE LINET 50; 1495; VILLERS-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71877395 (+32-71877395) 71877395 (+32-71877395)

Fax (fax): +32 (81) 157-20-54 +32 (81) 157-20-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LIERDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LIERDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LIERDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LIERDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LIERDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LIERDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LIERDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LIERDE
Products information VAN LIERDE

BTW identificatienummer (tax): BE04381317138
Ondernemingsnummer: 5259948730
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in VAN LIERDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LIERDE
(Get full report from official database of BE for VAN LIERDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LIERDE
Addition kinds of activities for VAN LIERDE

346600. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
36779904. Inductoren, elektronisch | Inductors, electronic
50479902. Apparatuur en benodigdheden van dierenartsen | Veterinarians' equipment and supplies
51310112. Smalle stoffen | Narrow fabrics
79991006. Fair, nsk | Fair, nsk
80999902. Oogbanken | Eye banks
86610109. Christelijke wetenschaps kerk | Christian science church

Werken bij VAN LIERDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LIERDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LIERDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LIERDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

  • General Ledger Accountant - medische sector - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een General Ledger Accountant (m/v) die een leuke uitdaging wil aangaan bij een multinational in Berchem. Dit uitzendproject loopt al zeker tot februari 2019. Onze klant is wereldwijd marktleider in de medische sector en maakt deel uit van een grote internationale groep. Je komt terecht in een gemoedelijke en aangename werkomgeving in het kantoor te Berchem. Als General Ledger Accountant sta je in voor volgende zaken: Je verricht diverse boekingen Je volgt balans- en resultatenrekeningen op Je verzorgt de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting Je staat in voor de financiële rapportering Je bent contactpersoon voor diverse business units Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Web developer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

  • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PICOBELLO BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van VAN LIERDE in sociale netwerken
Look for responds of VAN LIERDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LIERDE. Laat een reactie achter voor VAN LIERDE. VAN LIERDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LIERDE. Leave a respond for VAN LIERDE. VAN LIERDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LIERDE op de google maps. Adres en contacten VAN LIERDE
Location of VAN LIERDE on the google maps. Address and contacts of VAN LIERDE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LIERDE VAN LIERDE: FLSANTANA BVBA | F.C. VRIJ VOORUIT | STEDELIJKE KINDERKRIBBE | J. TROONBEECKX | Stappers K

Other related companies as VAN LIERDE: FLSANTANA BVBA | F.C. VRIJ VOORUIT | STEDELIJKE KINDERKRIBBE | J. TROONBEECKX | Stappers K

VAN LIERDE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LIERDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04381317138. Het bedrijf VAN LIERDE bevindt zich op het adres: RUE GUSTAVE LINET 50; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in VAN LIERDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN LIERDE is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LIERDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LIERDE, openstaande posities, locatie van VAN LIERDE op de kaart.

VAN LIERDE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN LIERDE, company assigned to the tax number BE04381317138. The company VAN LIERDE is located at the address: RUE GUSTAVE LINET 50; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in VAN LIERDE were not found.
The main activity of VAN LIERDE is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LIERDE is not available. You also can look at reviews of VAN LIERDE, open positions, location of VAN LIERDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LIERDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LIERDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LIERDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LIERDE, employees, financial statistics.