SOMVILLE ROGER & DANIEL

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • SOMVILLE ROGER & DANIEL
Private companiesFurniture and Fixtures • SOMVILLE ROGER & DANIEL

Contactgegevens SOMVILLE ROGER & DANIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOMVILLE ROGER & DANIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOMVILLE ROGER & DANIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BASSE-VAUX 10; 5140; SOMBREFFE, België

Telefoon (phone): 71888257 (+32-71888257) 71888257 (+32-71888257)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOMVILLE ROGER & DANIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOMVILLE ROGER & DANIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOMVILLE ROGER & DANIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOMVILLE ROGER & DANIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOMVILLE ROGER & DANIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOMVILLE ROGER & DANIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOMVILLE ROGER & DANIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOMVILLE ROGER & DANIEL
Products information SOMVILLE ROGER & DANIEL

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in SOMVILLE ROGER & DANIEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOMVILLE ROGER & DANIEL
(Get full report from official database of BE for SOMVILLE ROGER & DANIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOMVILLE ROGER & DANIEL
Addition kinds of activities for SOMVILLE ROGER & DANIEL

204700. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
358502. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
29119900. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
36430105. Sokken, elektrisch | Sockets, electric
50150101. Auto-accessoires, gebruikt, nec | Automotive accessories, used, nec
80990201. Health screening service | Health screening service
86410503. Wijkvereniging | Neighborhood association

Werken bij SOMVILLE ROGER & DANIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOMVILLE ROGER & DANIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOMVILLE ROGER & DANIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOMVILLE ROGER & DANIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

  • Machinist (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in STEKENE zijn we op zoek naar een MACHINIST   

  • Jobstudent verkoper bakkerij (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een functie als jobstudent verkoper in een bakkerij in regio Torhout? Lees dan snel verder want wij zijn namelijk op zoek naar een student verkoper om te werken in een bakkerij te Torhout. Taken: bestellen van klanten aan de toonbank aanvullen van het brood en boterkoeken afwegen van chocolade, pralines, wafels,... afrekenen aan de kassa

  • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • verkoopster (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSGALERIJ ANDRE

    Type: Vaste Job

    verkoopster detailhandel verse voedingswaren

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

  • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van SOMVILLE ROGER & DANIEL in sociale netwerken
Look for responds of SOMVILLE ROGER & DANIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOMVILLE ROGER & DANIEL. Laat een reactie achter voor SOMVILLE ROGER & DANIEL. SOMVILLE ROGER & DANIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOMVILLE ROGER & DANIEL. Leave a respond for SOMVILLE ROGER & DANIEL. SOMVILLE ROGER & DANIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOMVILLE ROGER & DANIEL op de google maps. Adres en contacten SOMVILLE ROGER & DANIEL
Location of SOMVILLE ROGER & DANIEL on the google maps. Address and contacts of SOMVILLE ROGER & DANIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come SOMVILLE ROGER & DANIEL SOMVILLE ROGER & DANIEL: LIEVEN ROTTY | VHN | JOZEF VANDEWEYER | Veld ('t) - Revalidatiecentrum VZW | Jonada cvba

Other related companies as SOMVILLE ROGER & DANIEL: LIEVEN ROTTY | VHN | JOZEF VANDEWEYER | Veld ('t) - Revalidatiecentrum VZW | Jonada cvba

SOMVILLE ROGER & DANIEL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOMVILLE ROGER & DANIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf SOMVILLE ROGER & DANIEL bevindt zich op het adres: RUE BASSE-VAUX 10; 5140; SOMBREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in SOMVILLE ROGER & DANIEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOMVILLE ROGER & DANIEL is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOMVILLE ROGER & DANIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOMVILLE ROGER & DANIEL, openstaande posities, locatie van SOMVILLE ROGER & DANIEL op de kaart.

SOMVILLE ROGER & DANIEL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOMVILLE ROGER & DANIEL, company assigned to the tax number BE02337585449. The company SOMVILLE ROGER & DANIEL is located at the address: RUE BASSE-VAUX 10; 5140; SOMBREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders. Products created in SOMVILLE ROGER & DANIEL were not found.
The main activity of SOMVILLE ROGER & DANIEL is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOMVILLE ROGER & DANIEL is not available. You also can look at reviews of SOMVILLE ROGER & DANIEL, open positions, location of SOMVILLE ROGER & DANIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOMVILLE ROGER & DANIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOMVILLE ROGER & DANIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOMVILLE ROGER & DANIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOMVILLE ROGER & DANIEL, employees, financial statistics.