SEVERIN NIJS

Contactgegevens SEVERIN NIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEVERIN NIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEVERIN NIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWEDIJKSTRAAT 101; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13335301 (+32-13335301) 13335301 (+32-13335301)

Fax (fax): +32 (57) 507-87-19 +32 (57) 507-87-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEVERIN NIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEVERIN NIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEVERIN NIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEVERIN NIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEVERIN NIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEVERIN NIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEVERIN NIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEVERIN NIJS
Products information SEVERIN NIJS

BTW identificatienummer (tax): BE07912048339
Ondernemingsnummer: 1652862548
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in SEVERIN NIJS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEVERIN NIJS
(Get full report from official database of BE for SEVERIN NIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEVERIN NIJS
Addition kinds of activities for SEVERIN NIJS

573502. Records, geluidschijven en tapes | Records, audio discs, and tapes
769920. Diensten aanpassen | Customizing services
01610200. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
22579900. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
28139907. Stikstof | Nitrogen
51310105. Katoenen goederen | Cotton goods
70320202. Meisjescamp | Girls' camp
73239902. Consumentenkrediet rapportage bureau | Consumer credit reporting bureau

Werken bij SEVERIN NIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEVERIN NIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEVERIN NIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEVERIN NIJS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn opzoek naar 4 enthousiaste procesoperatoren. Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces. Parameters instellen en opvolgen. Manueel toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer. ...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heverlee - Leuven - Kessel-Lo (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

  • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: ECOLE PARIS

    Type: Werfreserve

    Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van SEVERIN NIJS in sociale netwerken
Look for responds of SEVERIN NIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEVERIN NIJS. Laat een reactie achter voor SEVERIN NIJS. SEVERIN NIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEVERIN NIJS. Leave a respond for SEVERIN NIJS. SEVERIN NIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEVERIN NIJS op de google maps. Adres en contacten SEVERIN NIJS
Location of SEVERIN NIJS on the google maps. Address and contacts of SEVERIN NIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come SEVERIN NIJS SEVERIN NIJS: CITIBANK | BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA | Follies BVBA | HUIS EMMY | Cotonni猫re de Spa (La)

Other related companies as SEVERIN NIJS: CITIBANK | BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA | Follies BVBA | HUIS EMMY | Cotonni猫re de Spa (La)

SEVERIN NIJS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEVERIN NIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07912048339. Het bedrijf SEVERIN NIJS bevindt zich op het adres: NIEUWEDIJKSTRAAT 101; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in SEVERIN NIJS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SEVERIN NIJS is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEVERIN NIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEVERIN NIJS, openstaande posities, locatie van SEVERIN NIJS op de kaart.

SEVERIN NIJS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEVERIN NIJS, company assigned to the tax number BE07912048339. The company SEVERIN NIJS is located at the address: NIEUWEDIJKSTRAAT 101; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in SEVERIN NIJS were not found.
The main activity of SEVERIN NIJS is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SEVERIN NIJS is not available. You also can look at reviews of SEVERIN NIJS, open positions, location of SEVERIN NIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEVERIN NIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEVERIN NIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEVERIN NIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEVERIN NIJS, employees, financial statistics.