ROLET GILLES ET JEAN-PAUL

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • ROLET GILLES ET JEAN-PAUL
Private companiesUnited States Postal Service • ROLET GILLES ET JEAN-PAUL

Contactgegevens ROLET GILLES ET JEAN-PAUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLET GILLES ET JEAN-PAUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLET GILLES ET JEAN-PAUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA PLACE 15; 7620; BRUNEHAUT, België

Telefoon (phone): 69648092 (+32-69648092) 69648092 (+32-69648092)

Fax (fax): +32 (61) 301-23-82 +32 (61) 301-23-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLET GILLES ET JEAN-PAUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLET GILLES ET JEAN-PAUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLET GILLES ET JEAN-PAUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLET GILLES ET JEAN-PAUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLET GILLES ET JEAN-PAUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLET GILLES ET JEAN-PAUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLET GILLES ET JEAN-PAUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLET GILLES ET JEAN-PAUL
Products information ROLET GILLES ET JEAN-PAUL

BTW identificatienummer (tax): BE03425231933
Ondernemingsnummer: 8609405517
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 754,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ROLET GILLES ET JEAN-PAUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLET GILLES ET JEAN-PAUL
(Get full report from official database of BE for ROLET GILLES ET JEAN-PAUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLET GILLES ET JEAN-PAUL
Addition kinds of activities for ROLET GILLES ET JEAN-PAUL

229904. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
282103. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
01390102. Klaverboerderij | Clover farm
35679913. Smeltovens | Smelting ovens
39990304. Veren, verven, behalve struisvogel | Feathers, dyeing, except ostrich
60210000. Nationale handelsbanken | National commercial banks
96419903. Commodity exchange authority | Commodity exchange authority

Werken bij ROLET GILLES ET JEAN-PAUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLET GILLES ET JEAN-PAUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLET GILLES ET JEAN-PAUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLET GILLES ET JEAN-PAUL. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSERS MET EEN PASSIE VOOR METAAL (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste nauwkeurige werker. U werkt in een dagstelser eventueel in drukkere periodes in tweeploegenstelsel.

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • Machineoperator Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken machineoperatoren voor een productiebedrijf in Sint-Truiden. Als machineoperator sta je in voor onderstaande taken: Je staat in voor het bedienen van één of meerdere installaties: je start de lijn op, legt deze stil indien nodig, stelt parameters bij, ... Je zorgt voor het eerstelijnsonderhoud Je controleert de productiekwaliteit Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving Je begeleidt de productiearbeiders

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

Zoek naar antwoorden van ROLET GILLES ET JEAN-PAUL in sociale netwerken
Look for responds of ROLET GILLES ET JEAN-PAUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLET GILLES ET JEAN-PAUL. Laat een reactie achter voor ROLET GILLES ET JEAN-PAUL. ROLET GILLES ET JEAN-PAUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLET GILLES ET JEAN-PAUL. Leave a respond for ROLET GILLES ET JEAN-PAUL. ROLET GILLES ET JEAN-PAUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLET GILLES ET JEAN-PAUL op de google maps. Adres en contacten ROLET GILLES ET JEAN-PAUL
Location of ROLET GILLES ET JEAN-PAUL on the google maps. Address and contacts of ROLET GILLES ET JEAN-PAUL

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLET GILLES ET JEAN-PAUL ROLET GILLES ET JEAN-PAUL: BREUGHEL | DE PREESTER FOTOSHOP | LUNCH GARDEN | CHRISTINE | Villabouw De Moor BVBA

Other related companies as ROLET GILLES ET JEAN-PAUL: BREUGHEL | DE PREESTER FOTOSHOP | LUNCH GARDEN | CHRISTINE | Villabouw De Moor BVBA

ROLET GILLES ET JEAN-PAUL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLET GILLES ET JEAN-PAUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03425231933. Het bedrijf ROLET GILLES ET JEAN-PAUL bevindt zich op het adres: RUE DE LA PLACE 15; 7620; BRUNEHAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 754,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ROLET GILLES ET JEAN-PAUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROLET GILLES ET JEAN-PAUL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLET GILLES ET JEAN-PAUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLET GILLES ET JEAN-PAUL, openstaande posities, locatie van ROLET GILLES ET JEAN-PAUL op de kaart.

ROLET GILLES ET JEAN-PAUL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLET GILLES ET JEAN-PAUL, company assigned to the tax number BE03425231933. The company ROLET GILLES ET JEAN-PAUL is located at the address: RUE DE LA PLACE 15; 7620; BRUNEHAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 754,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in ROLET GILLES ET JEAN-PAUL were not found.
The main activity of ROLET GILLES ET JEAN-PAUL is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLET GILLES ET JEAN-PAUL is not available. You also can look at reviews of ROLET GILLES ET JEAN-PAUL, open positions, location of ROLET GILLES ET JEAN-PAUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLET GILLES ET JEAN-PAUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLET GILLES ET JEAN-PAUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLET GILLES ET JEAN-PAUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLET GILLES ET JEAN-PAUL, employees, financial statistics.