ROBERT DUQUESNE

Contactgegevens ROBERT DUQUESNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT DUQUESNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT DUQUESNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BASSE 5; 7608; PERUWELZ, België

Telefoon (phone): 69772070 (+32-69772070) 69772070 (+32-69772070)

Fax (fax): +32 (10) 813-97-83 +32 (10) 813-97-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT DUQUESNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT DUQUESNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT DUQUESNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT DUQUESNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT DUQUESNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT DUQUESNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT DUQUESNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT DUQUESNE
Products information ROBERT DUQUESNE

BTW identificatienummer (tax): BE01947845458
Ondernemingsnummer: 7823059082
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ROBERT DUQUESNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT DUQUESNE
(Get full report from official database of BE for ROBERT DUQUESNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT DUQUESNE
Addition kinds of activities for ROBERT DUQUESNE

20990400. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
22840306. Spinning thread | Spinning thread
35640105. Filters, lucht: ovens, airconditioning apparatuur, enz. | Filters, air: furnaces, air conditioning equipment, etc.
38279919. Reflectors, optisch | Reflectors, optical
39550101. Koolstofpapier, voor schrijfmachines, verkoopboeken, enz. | Carbon paper, for typewriters, sales books, etc.
64119910. Verslagdiensten, verzekering | Reporting services, insurance

Werken bij ROBERT DUQUESNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT DUQUESNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT DUQUESNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT DUQUESNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator Farmacie (Volcontinu) bij Sanofi in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt als procesoperator ingeschakeld in de biotechnologische productieplant waarbij u instaat voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de productieactiviteiten van onze biotechnologische geneesmiddelen. Je bewaakt en voert processen uit die gelinkt zijn aan het opkweken van cellen, opzuivering van cellen of het aanmaken van buffers, mediapreps, formulaties, etc. Al deze processen worden uitgevoerd volgens relevante procedures (productie records, SOPs en werkinstructies). Je volgt de planning volgens computergestuurde systemen en stuurt de processen bij in functie van staalnames, problemen, etc. Je werkt aan een nauwkeurige documentatie en verwerking in logboeken en elektronische productierecords Je ondersteunt bij kalibratie – en validatie - activiteiten Je voert deze productie activiteiten uit volgens de huidige GMP richtlijnen. Je zorgt ervoor dat er steeds veilig gewerkt wordt volgens de vooropgestelde HSE (Health, Safety & Environment) procedures

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

  • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • Poetshulp regio Tielt - Actief NV (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou.

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • Verkoopster/verkoper (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S. OLIVER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de verkoop van dames- en herenkleding. Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. Je doet ook kassawerk.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

Zoek naar antwoorden van ROBERT DUQUESNE in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT DUQUESNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT DUQUESNE. Laat een reactie achter voor ROBERT DUQUESNE. ROBERT DUQUESNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT DUQUESNE. Leave a respond for ROBERT DUQUESNE. ROBERT DUQUESNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT DUQUESNE op de google maps. Adres en contacten ROBERT DUQUESNE
Location of ROBERT DUQUESNE on the google maps. Address and contacts of ROBERT DUQUESNE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT DUQUESNE ROBERT DUQUESNE: Robbe W | Armelle SPRL | FA. ARTIDRES | EuroGifts Belgium NV | HET ZEEPAARDJE

Other related companies as ROBERT DUQUESNE: Robbe W | Armelle SPRL | FA. ARTIDRES | EuroGifts Belgium NV | HET ZEEPAARDJE

ROBERT DUQUESNE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT DUQUESNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01947845458. Het bedrijf ROBERT DUQUESNE bevindt zich op het adres: RUE BASSE 5; 7608; PERUWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ROBERT DUQUESNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBERT DUQUESNE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT DUQUESNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT DUQUESNE, openstaande posities, locatie van ROBERT DUQUESNE op de kaart.

ROBERT DUQUESNE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT DUQUESNE, company assigned to the tax number BE01947845458. The company ROBERT DUQUESNE is located at the address: RUE BASSE 5; 7608; PERUWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in ROBERT DUQUESNE were not found.
The main activity of ROBERT DUQUESNE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT DUQUESNE is not available. You also can look at reviews of ROBERT DUQUESNE, open positions, location of ROBERT DUQUESNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT DUQUESNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT DUQUESNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT DUQUESNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT DUQUESNE, employees, financial statistics.