PHILIPPE ENGLEBERT

Contactgegevens PHILIPPE ENGLEBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE ENGLEBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE ENGLEBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE VILLERS 9; 4162; ANTHISNES, België

Telefoon (phone): 43837113 (+32-43837113) 43837113 (+32-43837113)

Fax (fax): +32 (87) 429-20-90 +32 (87) 429-20-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE ENGLEBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE ENGLEBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE ENGLEBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE ENGLEBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE ENGLEBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE ENGLEBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE ENGLEBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE ENGLEBERT
Products information PHILIPPE ENGLEBERT

BTW identificatienummer (tax): BE03900390625
Ondernemingsnummer: 4147308349
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 259,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in PHILIPPE ENGLEBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE ENGLEBERT
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE ENGLEBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE ENGLEBERT
Addition kinds of activities for PHILIPPE ENGLEBERT

275909. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
20770104. Neat's-foot olie | Neat's-foot oil
35440109. Wire tekening en rechte sterven | Wire drawing and straightening dies
37320105. Motorboten, binnenboord of buitenboord: bouw en reparatie | Motorboats, inboard or outboard: building and repairing
39150206. Pearl boren, zagen of peelen | Pearl drilling, sawing or peeling
50310301. Deurkozijnen, alle materialen | Door frames, all materials
50320502. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block
51989902. Muurbedekkingen | Wallcoverings

Werken bij PHILIPPE ENGLEBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE ENGLEBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE ENGLEBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE ENGLEBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Shuttlechauffeur CE Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma te Zwevegem zoekt een chauffeur CE voor pendeltransport. Je werkt in ploegsysteem (5u - 13u of 13u - 21u) Je rijdt gemiddeld 22x heen en weer , dus een ganse dag op en af rijden schrikt jou niet af. Je moet ook telkens de oplegger aan- en afpikken en de baches open en dicht doen.

  • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Chauffeur C/CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je laadt goederen in de vrachtwagen en levert deze af bij klanten Bij aflevering neem je de nodige bonnen, handtekeningen en betalingen in ontvangst Je communiceert vlot met de transportafdeling Dagelijks heb je 25 à 30 stops

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Bediende boekhouding (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Sint-Katelijne-Waver zijn we  op zoek naar een bediende boekhouding. Jouw takenpakket bestaat uit de volgende zaken Administratieve opvolging en afhandeling van dossiers Inboekingen: aankoop verkoop financieel dagboek betaling.. Helpen met de voorbereidingen voor de BTW-aangiftes en de jaarrekeningen

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

  • Bediende verkoper Colruyt Assebroek (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • IBIC - (Junior) Projectleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Groeiend – altijd klaar voor een volgende uitdaging Jij mag Bijleren – via een opleiding op maat op jouw tempo groeien tot projectleider Begeleiden – van projecten regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen Coördineren – van werfbezetting, werkmiddelen, vorderingen, facturatie, oplevering,.. Overleggen – van het budget en de projectinhoud met de commercieel verantwoordelijke Opmaken – van meetstaten, materiaalbonnen en offertes Communiceren – met de teams op de werven, leveranciers, onderaannemers,…

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE ENGLEBERT in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE ENGLEBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE ENGLEBERT. Laat een reactie achter voor PHILIPPE ENGLEBERT. PHILIPPE ENGLEBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE ENGLEBERT. Leave a respond for PHILIPPE ENGLEBERT. PHILIPPE ENGLEBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE ENGLEBERT op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE ENGLEBERT
Location of PHILIPPE ENGLEBERT on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE ENGLEBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE ENGLEBERT PHILIPPE ENGLEBERT: MYRIAM MICHIELS | VANDEN CRUYCE | Demortier M | Haagen G | J. MARTEAU

Other related companies as PHILIPPE ENGLEBERT: MYRIAM MICHIELS | VANDEN CRUYCE | Demortier M | Haagen G | J. MARTEAU

PHILIPPE ENGLEBERT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE ENGLEBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03900390625. Het bedrijf PHILIPPE ENGLEBERT bevindt zich op het adres: ROUTE DE VILLERS 9; 4162; ANTHISNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 259,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in PHILIPPE ENGLEBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE ENGLEBERT is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE ENGLEBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE ENGLEBERT, openstaande posities, locatie van PHILIPPE ENGLEBERT op de kaart.

PHILIPPE ENGLEBERT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE ENGLEBERT, company assigned to the tax number BE03900390625. The company PHILIPPE ENGLEBERT is located at the address: ROUTE DE VILLERS 9; 4162; ANTHISNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 259,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in PHILIPPE ENGLEBERT were not found.
The main activity of PHILIPPE ENGLEBERT is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE ENGLEBERT is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE ENGLEBERT, open positions, location of PHILIPPE ENGLEBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE ENGLEBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE ENGLEBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE ENGLEBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE ENGLEBERT, employees, financial statistics.