PROMEDIA

Contactgegevens PROMEDIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROMEDIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROMEDIA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 5 bus 7, De Keyserlei 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-78-15-15-25 32-78-15-15-25

Fax (fax): 32-78-15-43-05 32-78-15-43-05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROMEDIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROMEDIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROMEDIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROMEDIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROMEDIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROMEDIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROMEDIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROMEDIA
Products information PROMEDIA

BTW identificatienummer (tax): BE09086486816
Ondernemingsnummer: 7489898681
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in PROMEDIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Directories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROMEDIA
(Get full report from official database of BE for PROMEDIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROMEDIA
Addition kinds of activities for PROMEDIA

239199. Gordijnen en gordijnen, inkl | Curtains and draperies, nec
861102. Groeiersverenigingen | Growers' associations
17949900. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
22310100. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
24529907. Sauna kamers, geprefabriceerd, hout | Sauna rooms, prefabricated, wood
29990201. Brandstofbriketten of boulets: gemaakt met petroleumbinder | Fuel briquettes or boulets: made with petroleum binder
34210101. Carving sets | Carving sets

Werken bij PROMEDIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROMEDIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROMEDIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROMEDIA. Looking for open vacancies in other companies

 • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

 • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

 • Material planning & Procurement Kits Analyst (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als planner m/v sta je in voor volgende verantwoordelijkheden op de parts afdeling binnnen het bedrijf. Als planner draag je de verantwoordelijkheid van alle toegewezen wisselstukken. Je houdt rekening met alle afspraken die gemaakt zijn met de leveranciers en dealers. Je bekijkt de parameters zodat je weet welke stukken besteld moeten worden en je bestelt ze. Je trekt dagelijks lijsten van de wisselstukken. Je vult de inventariscijfers aan door de voorraadbeheer toe te voegen in een rapportage Je evalueert de voorraadbeschikbaarheid om overstock te vermijden Je coördineert met de andere afdelingen, lokaal, Europese en in de operationele omgeving - .....

 • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

 • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

 • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student zaterdagwerk (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Zulte zoeken wij een gemotiveerde student! Je zal instaan voor de bediening van de klanten, proper houden van het atelier achteraan en van de bakkerij. Je werkt telkens op zaterdag van 6u tot 12u OF van 13u tot 17u.

 • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

  Type: Studentenjob

  Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

 • Jobstudent fototentoonstelling Klasse (SINT-JOOST-TEN-NODE)

  Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

  Bedrijf: Departement Onderwijs en Vorming

  Type: Studentenjobs

  Klasse organiseert een reizende fototentoonstelling en is op zoek naar een jobstudent om dit te ondersteunen. Volgende taken komen aan bod: overleggen met het Klasse secretariaat, contacten leggen met de scholen, op eenzelfde dag de fototentoonstelling ophalen (eventueel inpakken) en naar een volgende locatie brengen en daar de kaders ophangen. Je krijgt uiteraard over dit alles een briefing op de redactie.

 • Bordenbouwer (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: CKS

  Type: Vaste Job

  Ben je gebeten door techniek? Wil je elke dag werken in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Sta je graag in voor de elektromontage van A tot Z? Omwille van onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar bordenbouwers. Samen met je collega's werk je aan een verscheidenheid van borden, van klein tot groot, met verschillende vermogens en krijg je de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.

 • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

Zoek naar antwoorden van PROMEDIA in sociale netwerken
Look for responds of PROMEDIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROMEDIA. Laat een reactie achter voor PROMEDIA. PROMEDIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROMEDIA. Leave a respond for PROMEDIA. PROMEDIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROMEDIA op de google maps. Adres en contacten PROMEDIA
Location of PROMEDIA on the google maps. Address and contacts of PROMEDIA

Andere gerelateerde bedrijven als come PROMEDIA PROMEDIA: Dandois | IPPA | GARAGE CECAM'S | Plancke W | DENAEYER

Other related companies as PROMEDIA: Dandois | IPPA | GARAGE CECAM'S | Plancke W | DENAEYER

PROMEDIA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is PROMEDIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09086486816. Het bedrijf PROMEDIA bevindt zich op het adres: 5 bus 7, De Keyserlei 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 483,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Directories. Producten gemaakt in PROMEDIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROMEDIA is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROMEDIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROMEDIA, openstaande posities, locatie van PROMEDIA op de kaart.

PROMEDIA is a company, that was registered 2010 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is PROMEDIA, company assigned to the tax number BE09086486816. The company PROMEDIA is located at the address: 5 bus 7, De Keyserlei 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 483,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Directories. Products created in PROMEDIA were not found.
The main activity of PROMEDIA is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PROMEDIA is not available. You also can look at reviews of PROMEDIA, open positions, location of PROMEDIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROMEDIA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROMEDIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROMEDIA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROMEDIA, employees, financial statistics.