ODILON DE CLERCQ

Contactgegevens ODILON DE CLERCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ODILON DE CLERCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ODILON DE CLERCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-FLEDERICUSSTRAAT 38; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM, België

Telefoon (phone): 53623413 (+32-53623413) 53623413 (+32-53623413)

Fax (fax): +32 (53) 667-69-88 +32 (53) 667-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ODILON DE CLERCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ODILON DE CLERCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ODILON DE CLERCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ODILON DE CLERCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ODILON DE CLERCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ODILON DE CLERCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ODILON DE CLERCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ODILON DE CLERCQ
Products information ODILON DE CLERCQ

BTW identificatienummer (tax): BE06734863281
Ondernemingsnummer: 1304046630
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ODILON DE CLERCQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ODILON DE CLERCQ
(Get full report from official database of BE for ODILON DE CLERCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ODILON DE CLERCQ
Addition kinds of activities for ODILON DE CLERCQ

599901. Alarm- en veiligheidsapparatuur winkels | Alarm and safety equipment stores
24219901. Box timmerhout | Box lumber
28191000. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
50630206. Elektrische benodigdheden, nec | Electrical supplies, nec
82119903. Middelbare school, junior of senior, nec | High school, junior or senior, nec

Werken bij ODILON DE CLERCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ODILON DE CLERCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ODILON DE CLERCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ODILON DE CLERCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Manipulator 3 ploegen regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op & afhaken van stukken die gespoten worden. PC gebruiken om labels te maken en die labels opkleven. Gaten opvullen met dekseltjes zodat de verf niet door de gaten gaat.

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • Chocolatier sculpturen - tijdelijke functie (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zoeken ene tijdelijk createur chocolatier ter ondersteuning van een project over sculpturen. Dit is voor de duur van minimaal 1 maand.   Je zal instaan voor het verwerken van de chocolade tot sculpturen.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende producent van pralines, chocolade en luxe roomijs, gelegen in Vlezenbeek.

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bilzen - Zutendaal - Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van ODILON DE CLERCQ in sociale netwerken
Look for responds of ODILON DE CLERCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ODILON DE CLERCQ. Laat een reactie achter voor ODILON DE CLERCQ. ODILON DE CLERCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ODILON DE CLERCQ. Leave a respond for ODILON DE CLERCQ. ODILON DE CLERCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ODILON DE CLERCQ op de google maps. Adres en contacten ODILON DE CLERCQ
Location of ODILON DE CLERCQ on the google maps. Address and contacts of ODILON DE CLERCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come ODILON DE CLERCQ ODILON DE CLERCQ: GEERT LECAT | MICHEL VERHOEVEN | SIGHTS OF NATURE DE PUTTER (S.O.N.) | DEBECKER ETS & CO | Talpe Thor

Other related companies as ODILON DE CLERCQ: GEERT LECAT | MICHEL VERHOEVEN | SIGHTS OF NATURE DE PUTTER (S.O.N.) | DEBECKER ETS & CO | Talpe Thor

ODILON DE CLERCQ is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ODILON DE CLERCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06734863281. Het bedrijf ODILON DE CLERCQ bevindt zich op het adres: SINT-FLEDERICUSSTRAAT 38; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ODILON DE CLERCQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ODILON DE CLERCQ is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ODILON DE CLERCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ODILON DE CLERCQ, openstaande posities, locatie van ODILON DE CLERCQ op de kaart.

ODILON DE CLERCQ is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ODILON DE CLERCQ, company assigned to the tax number BE06734863281. The company ODILON DE CLERCQ is located at the address: SINT-FLEDERICUSSTRAAT 38; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders. Products created in ODILON DE CLERCQ were not found.
The main activity of ODILON DE CLERCQ is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ODILON DE CLERCQ is not available. You also can look at reviews of ODILON DE CLERCQ, open positions, location of ODILON DE CLERCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ODILON DE CLERCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ODILON DE CLERCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ODILON DE CLERCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ODILON DE CLERCQ, employees, financial statistics.