Coppens Geert & Lucien BVBA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Coppens Geert & Lucien BVBA
Private companiesLeather and Leather Products • Coppens Geert & Lucien BVBA

Contactgegevens Coppens Geert & Lucien BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coppens Geert & Lucien BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coppens Geert & Lucien BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenkouter 11 9260 Serskamp (Wichelen), België

Telefoon (phone): +32 (87) 712-94-17 +32 (87) 712-94-17

Fax (fax): +32 (57) 700-79-82 +32 (57) 700-79-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coppens Geert & Lucien BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coppens Geert & Lucien BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coppens Geert & Lucien BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coppens Geert & Lucien BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coppens Geert & Lucien BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coppens Geert & Lucien BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coppens Geert & Lucien BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coppens Geert & Lucien BVBA
Products information Coppens Geert & Lucien BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05314331054
Ondernemingsnummer: 6611541748
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 621,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Coppens Geert & Lucien BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coppens Geert & Lucien BVBA
(Get full report from official database of BE for Coppens Geert & Lucien BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coppens Geert & Lucien BVBA
Addition kinds of activities for Coppens Geert & Lucien BVBA

179600. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
335606. Titanium | Titanium
792202. Theatrale productie diensten | Theatrical production services
17619904. Siding aannemer | Siding contractor
36690203. Pedestrian traffic control equipment | Pedestrian traffic control equipment
78299902. Filmbibliotheek, film | Film library, motion picture

Werken bij Coppens Geert & Lucien BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coppens Geert & Lucien BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coppens Geert & Lucien BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coppens Geert & Lucien BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • JOBSTUDENT BEDIENING TAVERNE SPEELTUIN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DE KLOEK

    Type: Studentenjob

    De kloek is een binnen- en buitenspeeltuin met inbegrip van een taverne. Onze nieuwe collega zal meedraaien in de bediening van onze taverne. Je staat mee in voor het opdienen van gerechten, afruimen en opkuisen van tafels, klanten ontvangen voor de binnenspeeltuin, ... In de zomer bediening op het terras, scheppen van ijs,...

  • Bestekkenmaker | architectenbureau (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als bestekkenmaker zorgt u voor 1) het opmaken van lastenboeken en technische beschrijving van de werken en meetstaten van bouwprojecten, appartementsgebouwen/woningen/kantoren/woon- en zorgcentra 2) voor het uittekenen van uitvoeringsplannen en uitvoeringsdetails

  • TECHNIEKER BEVEILIGING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met een projectgestuurde onderneming en een multidisciplinaire en professionele aanpak, op de afdeling 'Alarm & Customer Services' zijn wij op zoek naar een technieker beveiliging. Als beveiligingsinstallateur sta je in voor de bekabeling, plaatsing, indienstname en onderhoud van alarmsystemen, branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking, zowel bij bedrijven als particulieren

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

Zoek naar antwoorden van Coppens Geert & Lucien BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Coppens Geert & Lucien BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coppens Geert & Lucien BVBA. Laat een reactie achter voor Coppens Geert & Lucien BVBA. Coppens Geert & Lucien BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coppens Geert & Lucien BVBA. Leave a respond for Coppens Geert & Lucien BVBA. Coppens Geert & Lucien BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coppens Geert & Lucien BVBA op de google maps. Adres en contacten Coppens Geert & Lucien BVBA
Location of Coppens Geert & Lucien BVBA on the google maps. Address and contacts of Coppens Geert & Lucien BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Coppens Geert & Lucien BVBA Coppens Geert & Lucien BVBA: TRAVEXPERT ASIA | ZIEKENF.ARBEID-GEZONDHEID | ECOLE MATERNELLE LIBRE | Vocal BVBA | Titeca Roger

Other related companies as Coppens Geert & Lucien BVBA: TRAVEXPERT ASIA | ZIEKENF.ARBEID-GEZONDHEID | ECOLE MATERNELLE LIBRE | Vocal BVBA | Titeca Roger

Coppens Geert & Lucien BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coppens Geert & Lucien BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05314331054. Het bedrijf Coppens Geert & Lucien BVBA bevindt zich op het adres: Steenkouter 11 9260 Serskamp (Wichelen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 621,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Coppens Geert & Lucien BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coppens Geert & Lucien BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coppens Geert & Lucien BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coppens Geert & Lucien BVBA, openstaande posities, locatie van Coppens Geert & Lucien BVBA op de kaart.

Coppens Geert & Lucien BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coppens Geert & Lucien BVBA, company assigned to the tax number BE05314331054. The company Coppens Geert & Lucien BVBA is located at the address: Steenkouter 11 9260 Serskamp (Wichelen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 621,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. Products created in Coppens Geert & Lucien BVBA were not found.
The main activity of Coppens Geert & Lucien BVBA is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Coppens Geert & Lucien BVBA is not available. You also can look at reviews of Coppens Geert & Lucien BVBA, open positions, location of Coppens Geert & Lucien BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coppens Geert & Lucien BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coppens Geert & Lucien BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coppens Geert & Lucien BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coppens Geert & Lucien BVBA, employees, financial statistics.