MICHEL DESMEDT

Contactgegevens MICHEL DESMEDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL DESMEDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL DESMEDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROMMENELSTSTRAAT 32; 8908; IEPER, België

Telefoon (phone): 57202192 (+32-57202192) 57202192 (+32-57202192)

Fax (fax): +32 (69) 103-70-57 +32 (69) 103-70-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL DESMEDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL DESMEDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL DESMEDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL DESMEDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL DESMEDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL DESMEDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL DESMEDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL DESMEDT
Products information MICHEL DESMEDT

BTW identificatienummer (tax): BE05621948242
Ondernemingsnummer: 3930877685
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MICHEL DESMEDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL DESMEDT
(Get full report from official database of BE for MICHEL DESMEDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL DESMEDT
Addition kinds of activities for MICHEL DESMEDT

327100. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
331207. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
753899. Algemene automotive reparatie winkels, nec | General automotive repair shops, nec
33640100. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
73420201. Vogelbestendig | Bird proofing
73590202. Verkoop van automaten | Vending machine rental
96319903. Licentie en inspectie van nutsbedrijven, overheid | Licensing and inspection of utilities, government

Werken bij MICHEL DESMEDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL DESMEDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL DESMEDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL DESMEDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • chauffeur CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • Huishoudhulp in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • kelner (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DE KALLEBASSE

    Type: Flexijob

    opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van MICHEL DESMEDT in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL DESMEDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL DESMEDT. Laat een reactie achter voor MICHEL DESMEDT. MICHEL DESMEDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL DESMEDT. Leave a respond for MICHEL DESMEDT. MICHEL DESMEDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL DESMEDT op de google maps. Adres en contacten MICHEL DESMEDT
Location of MICHEL DESMEDT on the google maps. Address and contacts of MICHEL DESMEDT

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL DESMEDT MICHEL DESMEDT: JAN TIENPONT | ANDRE HARDY | JOZEF PLUE | ACIAL-POISSON M | MICHEL PIRET

Other related companies as MICHEL DESMEDT: JAN TIENPONT | ANDRE HARDY | JOZEF PLUE | ACIAL-POISSON M | MICHEL PIRET

MICHEL DESMEDT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL DESMEDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05621948242. Het bedrijf MICHEL DESMEDT bevindt zich op het adres: KROMMENELSTSTRAAT 32; 8908; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in MICHEL DESMEDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL DESMEDT is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL DESMEDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL DESMEDT, openstaande posities, locatie van MICHEL DESMEDT op de kaart.

MICHEL DESMEDT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL DESMEDT, company assigned to the tax number BE05621948242. The company MICHEL DESMEDT is located at the address: KROMMENELSTSTRAAT 32; 8908; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in MICHEL DESMEDT were not found.
The main activity of MICHEL DESMEDT is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL DESMEDT is not available. You also can look at reviews of MICHEL DESMEDT, open positions, location of MICHEL DESMEDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL DESMEDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL DESMEDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL DESMEDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL DESMEDT, employees, financial statistics.