MARIA PAUWELS

Contactgegevens MARIA PAUWELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIA PAUWELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIA PAUWELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ILSESTRAAT 81; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14265633 (+32-14265633) 14265633 (+32-14265633)

Fax (fax): +32 (61) 491-84-27 +32 (61) 491-84-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIA PAUWELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIA PAUWELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIA PAUWELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIA PAUWELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIA PAUWELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIA PAUWELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIA PAUWELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIA PAUWELS
Products information MARIA PAUWELS

BTW identificatienummer (tax): BE03721313476
Ondernemingsnummer: 3779266357
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in MARIA PAUWELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIA PAUWELS
(Get full report from official database of BE for MARIA PAUWELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIA PAUWELS
Addition kinds of activities for MARIA PAUWELS

26310412. Specialiteitsbord | Specialty board
34430803. Penstocks, metalen plaat | Penstocks, metal plate
34710205. Depolerende metaal | Depolishing metal
38230413. Infraroodinstrumenten, industrieel proces type | Infrared instruments, industrial process type
50519904. ingots | Ingots
83610000. Woonzorg | Residential care
96210402. Regeling, administratie van het vervoer, overheid | Regulation, administration of transportation, state government

Werken bij MARIA PAUWELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIA PAUWELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIA PAUWELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIA PAUWELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Project- en werfleider infrastructuurwerken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project-/werkleider sta je voornamelijk in voor: - projectvoorbereiding - technische en/of administratieve opvolging van projecten - contact onderhouden met leveranciers, studiebureaus, opdrachtgevers en onderaannemers - opmaken van vorderingsstaten - planning van verschillende deelwerven

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques / RETIE en DESSEL (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Retie

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijkekansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

Zoek naar antwoorden van MARIA PAUWELS in sociale netwerken
Look for responds of MARIA PAUWELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIA PAUWELS. Laat een reactie achter voor MARIA PAUWELS. MARIA PAUWELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIA PAUWELS. Leave a respond for MARIA PAUWELS. MARIA PAUWELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIA PAUWELS op de google maps. Adres en contacten MARIA PAUWELS
Location of MARIA PAUWELS on the google maps. Address and contacts of MARIA PAUWELS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIA PAUWELS MARIA PAUWELS: DAGCENTRUM DE PEDAAL | Demecheleer-Vansnick | FOTOSETTING VANDER HEYDEN | Unitas | GIUSY COIFFURE

Other related companies as MARIA PAUWELS: DAGCENTRUM DE PEDAAL | Demecheleer-Vansnick | FOTOSETTING VANDER HEYDEN | Unitas | GIUSY COIFFURE

MARIA PAUWELS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIA PAUWELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03721313476. Het bedrijf MARIA PAUWELS bevindt zich op het adres: ILSESTRAAT 81; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 864,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in MARIA PAUWELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIA PAUWELS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIA PAUWELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIA PAUWELS, openstaande posities, locatie van MARIA PAUWELS op de kaart.

MARIA PAUWELS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIA PAUWELS, company assigned to the tax number BE03721313476. The company MARIA PAUWELS is located at the address: ILSESTRAAT 81; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 864,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in MARIA PAUWELS were not found.
The main activity of MARIA PAUWELS is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIA PAUWELS is not available. You also can look at reviews of MARIA PAUWELS, open positions, location of MARIA PAUWELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIA PAUWELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIA PAUWELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIA PAUWELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIA PAUWELS, employees, financial statistics.