LUDOVICUS BROEKX

Contactgegevens LUDOVICUS BROEKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDOVICUS BROEKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDOVICUS BROEKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERES 12; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11791351 (+32-11791351) 11791351 (+32-11791351)

Fax (fax): +32 (61) 619-92-40 +32 (61) 619-92-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDOVICUS BROEKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDOVICUS BROEKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDOVICUS BROEKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDOVICUS BROEKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDOVICUS BROEKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDOVICUS BROEKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDOVICUS BROEKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDOVICUS BROEKX
Products information LUDOVICUS BROEKX

BTW identificatienummer (tax): BE09213378906
Ondernemingsnummer: 4134124755
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in LUDOVICUS BROEKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDOVICUS BROEKX
(Get full report from official database of BE for LUDOVICUS BROEKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDOVICUS BROEKX
Addition kinds of activities for LUDOVICUS BROEKX

393104. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
635101. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
23940100. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
36619907. Telefoonkoorden, aansluitingen, adapters, enz. | Telephone cords, jacks, adapters, etc.
39520302. Potloodleiding: zwart, onuitwisbaar of gekleurd: artiesten ' | Pencil lead: black, indelible, or colored: artists'
50510105. Kabel, draad (niet geïsoleerd) | Rope, wire (not insulated)
51229903. Medische rubberen goederen | Medical rubber goods

Werken bij LUDOVICUS BROEKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDOVICUS BROEKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDOVICUS BROEKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDOVICUS BROEKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op elektromechanisch vlak fungeer je als polyvalente kracht: je voert depannages uit aan de machines en staat tegelijk in voor het preventief onderhoud. Je zoekt oplossingsgericht mee naar storingen. Bovendien zorg je voor optimalisatie van het elektrische en elektromechanische gedeelte van onze machines en installaties en verzorg je de installatie van nieuwe machines.

  • Horecamedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar een chauffeur CE (M/V) je rijdt met een vrachtwagen met afvalwater je rijdt met een vrachtwagen met een citerne je rijdt niet met gevaarlijke producten 

  • Service technieker (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, een bedrijf gespecialiseerd in energiezuinige toepassingen, zijn wij op zoek naar servicetechnieker Als servicetechnieker sta je in voor de dienst na service voor onderhoud en herstellingen aan zonnepanelen, warmteboilers, en andere energiezuinige toepassingen.   

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Werkstudenten medewerker snackbar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van LUDOVICUS BROEKX in sociale netwerken
Look for responds of LUDOVICUS BROEKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDOVICUS BROEKX. Laat een reactie achter voor LUDOVICUS BROEKX. LUDOVICUS BROEKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDOVICUS BROEKX. Leave a respond for LUDOVICUS BROEKX. LUDOVICUS BROEKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDOVICUS BROEKX op de google maps. Adres en contacten LUDOVICUS BROEKX
Location of LUDOVICUS BROEKX on the google maps. Address and contacts of LUDOVICUS BROEKX

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDOVICUS BROEKX LUDOVICUS BROEKX: SUPER PALACE | WASSERIJ DE LELIE | BRANTS B | KOCABAS SEDAT | W.S.V. FANF. ST.AMELBERGA

Other related companies as LUDOVICUS BROEKX: SUPER PALACE | WASSERIJ DE LELIE | BRANTS B | KOCABAS SEDAT | W.S.V. FANF. ST.AMELBERGA

LUDOVICUS BROEKX is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDOVICUS BROEKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09213378906. Het bedrijf LUDOVICUS BROEKX bevindt zich op het adres: OVERES 12; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in LUDOVICUS BROEKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDOVICUS BROEKX is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDOVICUS BROEKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDOVICUS BROEKX, openstaande posities, locatie van LUDOVICUS BROEKX op de kaart.

LUDOVICUS BROEKX is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDOVICUS BROEKX, company assigned to the tax number BE09213378906. The company LUDOVICUS BROEKX is located at the address: OVERES 12; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in LUDOVICUS BROEKX were not found.
The main activity of LUDOVICUS BROEKX is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDOVICUS BROEKX is not available. You also can look at reviews of LUDOVICUS BROEKX, open positions, location of LUDOVICUS BROEKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDOVICUS BROEKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDOVICUS BROEKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDOVICUS BROEKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDOVICUS BROEKX, employees, financial statistics.