LOUIS VANDERMEERSCH

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • LOUIS VANDERMEERSCH
Private companiesFood Stores • LOUIS VANDERMEERSCH

Contactgegevens LOUIS VANDERMEERSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS VANDERMEERSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS VANDERMEERSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRAAIVELDSTRAAT 20; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 51780909 (+32-51780909) 51780909 (+32-51780909)

Fax (fax): +32 (63) 207-80-27 +32 (63) 207-80-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS VANDERMEERSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS VANDERMEERSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS VANDERMEERSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS VANDERMEERSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS VANDERMEERSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS VANDERMEERSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS VANDERMEERSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS VANDERMEERSCH
Products information LOUIS VANDERMEERSCH

BTW identificatienummer (tax): BE04651580810
Ondernemingsnummer: 1619079589
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in LOUIS VANDERMEERSCH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS VANDERMEERSCH
(Get full report from official database of BE for LOUIS VANDERMEERSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS VANDERMEERSCH
Addition kinds of activities for LOUIS VANDERMEERSCH

20130000. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
26310502. Stencil board | Stencil board
31310100. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
62110101. Bond dealers en makelaars | Bond dealers and brokers
73759902. On-line gegevensbank informatieherwinning | On-line data base information retrieval
73899959. Herwinning of explosie van explosieven | Explosives recovery or extraction services
79299900. Entertainers en entertainment groepen, nec | Entertainers and entertainment groups, nec

Werken bij LOUIS VANDERMEERSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS VANDERMEERSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS VANDERMEERSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS VANDERMEERSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur C (vroege uren!) M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingbedrijf in de regio Schoten, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Je zal de gemaakte producten verdelen in de regio Antwerpen. Je start je werkdag rond 3u30 en je stopt om 9u50. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag. Je zal je vrachtwagen zelf laden en je voert de juiste gegevens in op je boordcomputer.

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Poetshulp Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Tekenaar autocad M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende en toonaangevende speler in HVAC, zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar. Je komt terecht in een dynamisch team en je rapporteert aan de Technisch Directeur. Je bent een persoon met interesse in techniek en die deze passie kan omzetten in het uittekenen van plannen in 2D en 3D met betrekking tot HVAC en ventilatie voor de residentiële markt. Je tekent in autocad/stabicad en bent daarnaast het 1e aanspreekpunt voor B2B klanten om problemen op te lossen en advies te verlenen.

  • Senior auditor omgeving Limburg met aantrekkelijk salarispakket (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BECKERS, LOENDERS & CO

    Type: Vaste Job

    Ons kantoor, gelegen in Kermt (Hasselt) is op zoek naar een senior auditor om het team te versterken. Wij zijn een kleinschalig kantoor met voornamelijk middelgrote klanten in de omgeving Limburg en Kempen. Als senior auditor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de audits en de controle van jaarrekening. Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van de interim audits alsook de algemene administratie die hierbij komt kijken. Verder ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van controleverslagen bij een inbreng in natura, fusie-splitsing, omzetting, ontbinding,...

  • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TVH CONSULT

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

  • Osteopaat (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van LOUIS VANDERMEERSCH in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS VANDERMEERSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS VANDERMEERSCH. Laat een reactie achter voor LOUIS VANDERMEERSCH. LOUIS VANDERMEERSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS VANDERMEERSCH. Leave a respond for LOUIS VANDERMEERSCH. LOUIS VANDERMEERSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS VANDERMEERSCH op de google maps. Adres en contacten LOUIS VANDERMEERSCH
Location of LOUIS VANDERMEERSCH on the google maps. Address and contacts of LOUIS VANDERMEERSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS VANDERMEERSCH LOUIS VANDERMEERSCH: JEUN. SPORT. JAMIOULX | HERMAN GOVAERTS | Van De Voorde P | LE FOURNIL | SPRIET

Other related companies as LOUIS VANDERMEERSCH: JEUN. SPORT. JAMIOULX | HERMAN GOVAERTS | Van De Voorde P | LE FOURNIL | SPRIET

LOUIS VANDERMEERSCH is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS VANDERMEERSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651580810. Het bedrijf LOUIS VANDERMEERSCH bevindt zich op het adres: KRAAIVELDSTRAAT 20; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in LOUIS VANDERMEERSCH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS VANDERMEERSCH is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS VANDERMEERSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS VANDERMEERSCH, openstaande posities, locatie van LOUIS VANDERMEERSCH op de kaart.

LOUIS VANDERMEERSCH is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS VANDERMEERSCH, company assigned to the tax number BE04651580810. The company LOUIS VANDERMEERSCH is located at the address: KRAAIVELDSTRAAT 20; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in LOUIS VANDERMEERSCH were not found.
The main activity of LOUIS VANDERMEERSCH is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS VANDERMEERSCH is not available. You also can look at reviews of LOUIS VANDERMEERSCH, open positions, location of LOUIS VANDERMEERSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS VANDERMEERSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS VANDERMEERSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS VANDERMEERSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS VANDERMEERSCH, employees, financial statistics.