LOUIS NERINCKX

Contactgegevens LOUIS NERINCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS NERINCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS NERINCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KESTERWEG 69; 1755; GOOIK, België

Telefoon (phone): 54567202 (+32-54567202) 54567202 (+32-54567202)

Fax (fax): +32 (55) 580-54-60 +32 (55) 580-54-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS NERINCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS NERINCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS NERINCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS NERINCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS NERINCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS NERINCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS NERINCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS NERINCKX
Products information LOUIS NERINCKX

BTW identificatienummer (tax): BE02014312744
Ondernemingsnummer: 8208129882
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LOUIS NERINCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS NERINCKX
(Get full report from official database of BE for LOUIS NERINCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS NERINCKX
Addition kinds of activities for LOUIS NERINCKX

353602. Kranen en monorail systemen | Cranes and monorail systems
396500. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
10310201. Calamine mijnbouw | Calamine mining
14990403. Emery mijnbouw | Emery mining
26219902. Kraft papier | Kraft paper
33690000. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
39539904. Pads, inkt en stempelen | Pads, inking and stamping
56999900. Diverse kleding- en accessoireswinkels, niet inbegrepen | Miscellaneous apparel and accessory stores, nec

Werken bij LOUIS NERINCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS NERINCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS NERINCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS NERINCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnmedewerkers (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DERO CONSTRUCT

    Type: Vervanging brugpensioen

    voert werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, voornamelijk ruwbouwmaterialen en bouwmaterieel voorziet tevens in het onderhoud van de gebouwen, terreinen en materieel goede kennis van ruwbouwmaterialen biedt meerwaarde attest vorkheftruckchauffeur is niet noodzakelijk maar biedt wel meerwaarde

  • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

  • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

  • Onderhoudsmedewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Izegem is Actief Interim op naar een onderhoudsmedewerker (m/v).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rutten - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: COMETAL

    Type: Vaste Job

    Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

  • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van LOUIS NERINCKX in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS NERINCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS NERINCKX. Laat een reactie achter voor LOUIS NERINCKX. LOUIS NERINCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS NERINCKX. Leave a respond for LOUIS NERINCKX. LOUIS NERINCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS NERINCKX op de google maps. Adres en contacten LOUIS NERINCKX
Location of LOUIS NERINCKX on the google maps. Address and contacts of LOUIS NERINCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS NERINCKX LOUIS NERINCKX: Karaoke Supplies | GEMEENTEBESTUUR | POKER | Bettie Grim | tictacbook SA

Other related companies as LOUIS NERINCKX: Karaoke Supplies | GEMEENTEBESTUUR | POKER | Bettie Grim | tictacbook SA

LOUIS NERINCKX is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS NERINCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02014312744. Het bedrijf LOUIS NERINCKX bevindt zich op het adres: KESTERWEG 69; 1755; GOOIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in LOUIS NERINCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS NERINCKX is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS NERINCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS NERINCKX, openstaande posities, locatie van LOUIS NERINCKX op de kaart.

LOUIS NERINCKX is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS NERINCKX, company assigned to the tax number BE02014312744. The company LOUIS NERINCKX is located at the address: KESTERWEG 69; 1755; GOOIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in LOUIS NERINCKX were not found.
The main activity of LOUIS NERINCKX is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS NERINCKX is not available. You also can look at reviews of LOUIS NERINCKX, open positions, location of LOUIS NERINCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS NERINCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS NERINCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS NERINCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS NERINCKX, employees, financial statistics.