JEAN-PIERRE DUJARDIN

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • JEAN-PIERRE DUJARDIN
Private companiesApparel and Accessory Stores • JEAN-PIERRE DUJARDIN

Contactgegevens JEAN-PIERRE DUJARDIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE DUJARDIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE DUJARDIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BOIS RENARD 572; 4910; THEUX, België

Telefoon (phone): 87376100 (+32-87376100) 87376100 (+32-87376100)

Fax (fax): +32 (64) 799-89-44 +32 (64) 799-89-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE DUJARDIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE DUJARDIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE DUJARDIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE DUJARDIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE DUJARDIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE DUJARDIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE DUJARDIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE DUJARDIN
Products information JEAN-PIERRE DUJARDIN

BTW identificatienummer (tax): BE03883911132
Ondernemingsnummer: 1076629638
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in JEAN-PIERRE DUJARDIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE DUJARDIN
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE DUJARDIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE DUJARDIN
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE DUJARDIN

152100. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
12229903. Ondergrondse mijnbouw, subbituminous | Underground mining, subbituminous
36710214. Platte triodebuizen | Planar triode tubes
50849906. Plastic producten machines | Plastic products machinery
51999921. Zaagsel | Sawdust
61419904. Remediërende leningsmaatschappijen | Remedial loan societies
63210102. Ziektekostenverzekeringsmaatschappijen | Health insurance carriers

Werken bij JEAN-PIERRE DUJARDIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE DUJARDIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE DUJARDIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE DUJARDIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker van beveiligingssystemen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud en herstellingen van inbraak -en brandsystemen

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

  • Verantwoordelijke plaatsers keukens / sanitair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamleider, administratief aangelegd en bezit je technische kennis omtrent schrijnwerkerij? Dan kom jij in aanmerking als verantwoordelijke van de plaatsersploegen van keukens en sanitair voor onze klant. Onze klant is een toonaangevend bedrijf in het op maat ontwerpen en produceren van kwalitatieve keukens, badkamers en maatkasten. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de opvolging en aansturing van plaatsersploegen. Je biedt technische ondersteuning bij vragen. Je volgt de bezetting van de werven op. Je doet de kostenberekening van de plaatsersploegen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

  • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE DUJARDIN in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE DUJARDIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE DUJARDIN. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE DUJARDIN. JEAN-PIERRE DUJARDIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE DUJARDIN. Leave a respond for JEAN-PIERRE DUJARDIN. JEAN-PIERRE DUJARDIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE DUJARDIN op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE DUJARDIN
Location of JEAN-PIERRE DUJARDIN on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE DUJARDIN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE DUJARDIN JEAN-PIERRE DUJARDIN: BAALBECK | SNACKBAR 'T SMOSKE | HOTEL VILLA DES FLEURS SA | Dictus BVBA | Goffings & Co BVBA

Other related companies as JEAN-PIERRE DUJARDIN: BAALBECK | SNACKBAR 'T SMOSKE | HOTEL VILLA DES FLEURS SA | Dictus BVBA | Goffings & Co BVBA

JEAN-PIERRE DUJARDIN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE DUJARDIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03883911132. Het bedrijf JEAN-PIERRE DUJARDIN bevindt zich op het adres: RUE BOIS RENARD 572; 4910; THEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in JEAN-PIERRE DUJARDIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE DUJARDIN is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE DUJARDIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE DUJARDIN, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE DUJARDIN op de kaart.

JEAN-PIERRE DUJARDIN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE DUJARDIN, company assigned to the tax number BE03883911132. The company JEAN-PIERRE DUJARDIN is located at the address: RUE BOIS RENARD 572; 4910; THEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in JEAN-PIERRE DUJARDIN were not found.
The main activity of JEAN-PIERRE DUJARDIN is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE DUJARDIN is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE DUJARDIN, open positions, location of JEAN-PIERRE DUJARDIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE DUJARDIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE DUJARDIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE DUJARDIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE DUJARDIN, employees, financial statistics.