JEAN-LOUIS SKA-MICHEL

Contactgegevens JEAN-LOUIS SKA-MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-LOUIS SKA-MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-LOUIS SKA-MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE GERLACHE 7; 6760; VIRTON, België

Telefoon (phone): 63577929 (+32-63577929) 63577929 (+32-63577929)

Fax (fax): +32 (64) 643-18-91 +32 (64) 643-18-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-LOUIS SKA-MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-LOUIS SKA-MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-LOUIS SKA-MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-LOUIS SKA-MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-LOUIS SKA-MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-LOUIS SKA-MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-LOUIS SKA-MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-LOUIS SKA-MICHEL
Products information JEAN-LOUIS SKA-MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE09701171875
Ondernemingsnummer: 5026214599
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in JEAN-LOUIS SKA-MICHEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-LOUIS SKA-MICHEL
(Get full report from official database of BE for JEAN-LOUIS SKA-MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-LOUIS SKA-MICHEL
Addition kinds of activities for JEAN-LOUIS SKA-MICHEL

209900. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
212199. Sigaren, nec | Cigars, nec
07419900. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
22111201. Boekdoek | Book cloth
47310103. Customhouse makelaars | Customhouse brokers
50210106. Kantoormeubilair, niet inbegrepen | Office furniture, nec
59849901. Butaangas, gebotteld | Butane gas, bottled

Werken bij JEAN-LOUIS SKA-MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-LOUIS SKA-MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-LOUIS SKA-MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-LOUIS SKA-MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Constructie lasser Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Contructies lassen met de halfautomaat Plan kunnen lezen en interpreteren

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

    Regio: NAMEN

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van JEAN-LOUIS SKA-MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-LOUIS SKA-MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-LOUIS SKA-MICHEL. Laat een reactie achter voor JEAN-LOUIS SKA-MICHEL. JEAN-LOUIS SKA-MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-LOUIS SKA-MICHEL. Leave a respond for JEAN-LOUIS SKA-MICHEL. JEAN-LOUIS SKA-MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-LOUIS SKA-MICHEL op de google maps. Adres en contacten JEAN-LOUIS SKA-MICHEL
Location of JEAN-LOUIS SKA-MICHEL on the google maps. Address and contacts of JEAN-LOUIS SKA-MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-LOUIS SKA-MICHEL JEAN-LOUIS SKA-MICHEL: Provo Fran?ois B.V.B.A. | ANNIK ROLAND | Etablissement Bister S.A. | Lilloserrure | SMEETS FARMA

Other related companies as JEAN-LOUIS SKA-MICHEL: Provo Fran?ois B.V.B.A. | ANNIK ROLAND | Etablissement Bister S.A. | Lilloserrure | SMEETS FARMA

JEAN-LOUIS SKA-MICHEL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-LOUIS SKA-MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09701171875. Het bedrijf JEAN-LOUIS SKA-MICHEL bevindt zich op het adres: RUE DE GERLACHE 7; 6760; VIRTON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 224,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in JEAN-LOUIS SKA-MICHEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-LOUIS SKA-MICHEL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-LOUIS SKA-MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-LOUIS SKA-MICHEL, openstaande posities, locatie van JEAN-LOUIS SKA-MICHEL op de kaart.

JEAN-LOUIS SKA-MICHEL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-LOUIS SKA-MICHEL, company assigned to the tax number BE09701171875. The company JEAN-LOUIS SKA-MICHEL is located at the address: RUE DE GERLACHE 7; 6760; VIRTON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 224,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders. Products created in JEAN-LOUIS SKA-MICHEL were not found.
The main activity of JEAN-LOUIS SKA-MICHEL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-LOUIS SKA-MICHEL is not available. You also can look at reviews of JEAN-LOUIS SKA-MICHEL, open positions, location of JEAN-LOUIS SKA-MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-LOUIS SKA-MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-LOUIS SKA-MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-LOUIS SKA-MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-LOUIS SKA-MICHEL, employees, financial statistics.