JEAN AUBERT

Contactgegevens JEAN AUBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN AUBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN AUBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE SAINT-AMAND 318; 7521; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69224930 (+32-69224930) 69224930 (+32-69224930)

Fax (fax): +32 (16) 788-21-65 +32 (16) 788-21-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN AUBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN AUBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN AUBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN AUBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN AUBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN AUBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN AUBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN AUBERT
Products information JEAN AUBERT

BTW identificatienummer (tax): BE08997497558
Ondernemingsnummer: 8908233642
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JEAN AUBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN AUBERT
(Get full report from official database of BE for JEAN AUBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN AUBERT
Addition kinds of activities for JEAN AUBERT

17999917. Fonteininstallatie | Fountain installation
26790703. Excelsior, papier: gemaakt van gekocht papier | Excelsior, paper: made from purchased paper
36130204. Distributieuitkuttingen | Distribution cutouts
41119900. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
50910503. Bubbelbaden | Hot tubs
73190101. Buskaart reclame | Bus card advertising

Werken bij JEAN AUBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN AUBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN AUBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN AUBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator textiel (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie. Heb jij interesse in machines? Dan ben jij de kandidaat dat wij zoeken! Je zal zakken lassen op een 4 kops lasmachine Je plaatst en last plastiek ringen en buitenzakken op machines

  • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Henis - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van JEAN AUBERT in sociale netwerken
Look for responds of JEAN AUBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN AUBERT. Laat een reactie achter voor JEAN AUBERT. JEAN AUBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN AUBERT. Leave a respond for JEAN AUBERT. JEAN AUBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN AUBERT op de google maps. Adres en contacten JEAN AUBERT
Location of JEAN AUBERT on the google maps. Address and contacts of JEAN AUBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN AUBERT JEAN AUBERT: ANITA'S KLEDING | Rodi Dagbladhandel BVBA | OPWIJKSE B.C. | Rosen E | Lim N

Other related companies as JEAN AUBERT: ANITA'S KLEDING | Rodi Dagbladhandel BVBA | OPWIJKSE B.C. | Rosen E | Lim N

JEAN AUBERT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN AUBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08997497558. Het bedrijf JEAN AUBERT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE SAINT-AMAND 318; 7521; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 774,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in JEAN AUBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN AUBERT is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN AUBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN AUBERT, openstaande posities, locatie van JEAN AUBERT op de kaart.

JEAN AUBERT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN AUBERT, company assigned to the tax number BE08997497558. The company JEAN AUBERT is located at the address: CHAUSS?E DE SAINT-AMAND 318; 7521; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 774,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in JEAN AUBERT were not found.
The main activity of JEAN AUBERT is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN AUBERT is not available. You also can look at reviews of JEAN AUBERT, open positions, location of JEAN AUBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN AUBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN AUBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN AUBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN AUBERT, employees, financial statistics.