WASSERIJ DE LELIE BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • WASSERIJ DE LELIE BVBA
Private companiesFood Stores • WASSERIJ DE LELIE BVBA

Contactgegevens WASSERIJ DE LELIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASSERIJ DE LELIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASSERIJ DE LELIE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vrijheidstr. 15 8400 Oostende - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-59-70-41-79 32-59-70-41-79

Fax (fax): 32-59-51-11-30 32-59-51-11-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASSERIJ DE LELIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASSERIJ DE LELIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASSERIJ DE LELIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASSERIJ DE LELIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASSERIJ DE LELIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASSERIJ DE LELIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASSERIJ DE LELIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASSERIJ DE LELIE BVBA
Products information WASSERIJ DE LELIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09650909423
Ondernemingsnummer: 9160644531
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 492,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in WASSERIJ DE LELIE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laundry services - industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASSERIJ DE LELIE BVBA
(Get full report from official database of BE for WASSERIJ DE LELIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASSERIJ DE LELIE BVBA
Addition kinds of activities for WASSERIJ DE LELIE BVBA

28739902. Salpeterzuur | Nitric acid
35890306. Waterzuivering apparatuur, industrieel | Water treatment equipment, industrial
38230103. Temperatuur instrumenten: industrieel proces type | Temperature instruments: industrial process type
42219900. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
51590103. Katoen, rauw | Cotton, raw
92220102. District advocatenkantoor | District attorneys' office

Werken bij WASSERIJ DE LELIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASSERIJ DE LELIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASSERIJ DE LELIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASSERIJ DE LELIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

  • Voeger op atelier in de bouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie bestaat uit het voegen van prefabwanden op atelier. Later worden deze opgehaald en getransporteerd naar de werven voor montage. Je werkt onder het paritair comité van de bouw (124), geniet van alle voordelen en werkt telkens van 8u15 tot 16u15.

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HINION

    Type: Vaste Job

    Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • Handlanger betonboorder/ervaren betonboorder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q.B. EUROPE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team gemotiveerde betonboorders, zowel handlangers als ervaren boorders. Het boren en zagen van beton in zowel kleinschalige projecten als grote werven Ervaring in deze specifieke sector is niet verreist maar wel een mooie sollicitie troef Wij zoeken kandidaten die zelfstandig kunnen werken en oplossingen zoeken Minstens in bezit zijn van rijbewijs B Collegiaal en eerlijk zijn Samenwerken met collega's ongeacht nationaliteit Bewust zijn voor de veiligheid van hemzelf en zijn omstanders Respect voor klanten, collega's en materialen

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van WASSERIJ DE LELIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WASSERIJ DE LELIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASSERIJ DE LELIE BVBA. Laat een reactie achter voor WASSERIJ DE LELIE BVBA. WASSERIJ DE LELIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASSERIJ DE LELIE BVBA. Leave a respond for WASSERIJ DE LELIE BVBA. WASSERIJ DE LELIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASSERIJ DE LELIE BVBA op de google maps. Adres en contacten WASSERIJ DE LELIE BVBA
Location of WASSERIJ DE LELIE BVBA on the google maps. Address and contacts of WASSERIJ DE LELIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WASSERIJ DE LELIE BVBA WASSERIJ DE LELIE BVBA: JACQUES LEROUX | T.C. DE RAKKET | Pol A. Tilmant | DIRK VAN HOYE | BRASSERIE FAYT-LE-FRANC

Other related companies as WASSERIJ DE LELIE BVBA: JACQUES LEROUX | T.C. DE RAKKET | Pol A. Tilmant | DIRK VAN HOYE | BRASSERIE FAYT-LE-FRANC

WASSERIJ DE LELIE BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASSERIJ DE LELIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09650909423. Het bedrijf WASSERIJ DE LELIE BVBA bevindt zich op het adres: Vrijheidstr. 15 8400 Oostende - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 492,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Laundry services - industrial. Producten gemaakt in WASSERIJ DE LELIE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WASSERIJ DE LELIE BVBA is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASSERIJ DE LELIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASSERIJ DE LELIE BVBA, openstaande posities, locatie van WASSERIJ DE LELIE BVBA op de kaart.

WASSERIJ DE LELIE BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASSERIJ DE LELIE BVBA, company assigned to the tax number BE09650909423. The company WASSERIJ DE LELIE BVBA is located at the address: Vrijheidstr. 15 8400 Oostende - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 492,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Laundry services - industrial. Products created in WASSERIJ DE LELIE BVBA were not found.
The main activity of WASSERIJ DE LELIE BVBA is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WASSERIJ DE LELIE BVBA is not available. You also can look at reviews of WASSERIJ DE LELIE BVBA, open positions, location of WASSERIJ DE LELIE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASSERIJ DE LELIE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASSERIJ DE LELIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASSERIJ DE LELIE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASSERIJ DE LELIE BVBA, employees, financial statistics.