GHISLAIN LEGRAND

Contactgegevens GHISLAIN LEGRAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GHISLAIN LEGRAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

GHISLAIN LEGRAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAMPSTRAAT 1; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 57466758 (+32-57466758) 57466758 (+32-57466758)

Fax (fax): +32 (9) 422-89-34 +32 (9) 422-89-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GHISLAIN LEGRAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GHISLAIN LEGRAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GHISLAIN LEGRAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GHISLAIN LEGRAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GHISLAIN LEGRAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GHISLAIN LEGRAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GHISLAIN LEGRAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GHISLAIN LEGRAND
Products information GHISLAIN LEGRAND

BTW identificatienummer (tax): BE06469268798
Ondernemingsnummer: 7314941406
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 885,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GHISLAIN LEGRAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GHISLAIN LEGRAND
(Get full report from official database of BE for GHISLAIN LEGRAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor GHISLAIN LEGRAND
Addition kinds of activities for GHISLAIN LEGRAND

27410401. Muziek, boek: uitgeverij en drukwerk | Music, book: publishing and printing
35559900. Machines voor drukkerijen, nec | Printing trades machinery, nec
50850702. Industriële naaigaren | Industrial sewing thread
72519900. Schoenreparatie en shoeshine parlors, nec | Shoe repair and shoeshine parlors, nec
79991400. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services

Werken bij GHISLAIN LEGRAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GHISLAIN LEGRAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GHISLAIN LEGRAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GHISLAIN LEGRAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/E (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden en lossen van vrachtwagens - Chauffeur in de bouwsector. Dit houdt in dat de ritten niet internationaal zijn en maximum 1 uur rond het bedrijf zijn - Aanleveren en ophalen van het materiaal op de bouwwerven - Communicatie met dispatching

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Jobstudent voor 1 dag per week tijdens het academiejaar (m/v). Ben jij een administratief talent? Dan is deze studentenjob in regio Zele echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

Zoek naar antwoorden van GHISLAIN LEGRAND in sociale netwerken
Look for responds of GHISLAIN LEGRAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor GHISLAIN LEGRAND. Laat een reactie achter voor GHISLAIN LEGRAND. GHISLAIN LEGRAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GHISLAIN LEGRAND. Leave a respond for GHISLAIN LEGRAND. GHISLAIN LEGRAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GHISLAIN LEGRAND op de google maps. Adres en contacten GHISLAIN LEGRAND
Location of GHISLAIN LEGRAND on the google maps. Address and contacts of GHISLAIN LEGRAND

Andere gerelateerde bedrijven als come GHISLAIN LEGRAND GHISLAIN LEGRAND: LE SERVICE D'OR | HUYGHEBAERT J & M | P?DICURE PILATE CARLIER | JEAN-MARIE HILLEWAERE | PHILIPPE BERNARD

Other related companies as GHISLAIN LEGRAND: LE SERVICE D'OR | HUYGHEBAERT J & M | P?DICURE PILATE CARLIER | JEAN-MARIE HILLEWAERE | PHILIPPE BERNARD

GHISLAIN LEGRAND is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GHISLAIN LEGRAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06469268798. Het bedrijf GHISLAIN LEGRAND bevindt zich op het adres: KAMPSTRAAT 1; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 885,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in GHISLAIN LEGRAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GHISLAIN LEGRAND is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GHISLAIN LEGRAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GHISLAIN LEGRAND, openstaande posities, locatie van GHISLAIN LEGRAND op de kaart.

GHISLAIN LEGRAND is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GHISLAIN LEGRAND, company assigned to the tax number BE06469268798. The company GHISLAIN LEGRAND is located at the address: KAMPSTRAAT 1; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 885,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in GHISLAIN LEGRAND were not found.
The main activity of GHISLAIN LEGRAND is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GHISLAIN LEGRAND is not available. You also can look at reviews of GHISLAIN LEGRAND, open positions, location of GHISLAIN LEGRAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GHISLAIN LEGRAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GHISLAIN LEGRAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GHISLAIN LEGRAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GHISLAIN LEGRAND, employees, financial statistics.