Detecto BVBA

Contactgegevens Detecto BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Detecto BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Detecto BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Legeweg 2C 8490 Jabbeke, België

Telefoon (phone): +32 (55) 527-69-26 +32 (55) 527-69-26

Fax (fax): +32 (67) 155-77-56 +32 (67) 155-77-56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Detecto BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Detecto BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Detecto BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Detecto BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Detecto BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Detecto BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Detecto BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Detecto BVBA
Products information Detecto BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06709045410
Ondernemingsnummer: 2493316650
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Detecto BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Detecto BVBA
(Get full report from official database of BE for Detecto BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Detecto BVBA
Addition kinds of activities for Detecto BVBA

1771. Concreet werk | Concrete work
581203. Fastfood restaurants en stands | Fast food restaurants and stands
17110402. Proces leidingen aannemer | Process piping contractor
34430203. Barometrische condensatoren | Barometric condensers
50990303. Sloten en sluitsets | Locks and lock sets

Werken bij Detecto BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Detecto BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Detecto BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Detecto BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester R&D (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heusden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • CARROSSIER - KOETSWERKHERSTELLER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DEBOO

    Type: Vaste Job

    Gemotiveerde persoon gezocht die graag een auto van voorbereiding, spuiten tot afwerking verzorgt.

  • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van Detecto BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Detecto BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Detecto BVBA. Laat een reactie achter voor Detecto BVBA. Detecto BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Detecto BVBA. Leave a respond for Detecto BVBA. Detecto BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Detecto BVBA op de google maps. Adres en contacten Detecto BVBA
Location of Detecto BVBA on the google maps. Address and contacts of Detecto BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Detecto BVBA Detecto BVBA: SHOES IN THE BOX | SIGFRIED SERGEANT | Mereg NV | Van Nevel Dirk | Fool Moon

Other related companies as Detecto BVBA: SHOES IN THE BOX | SIGFRIED SERGEANT | Mereg NV | Van Nevel Dirk | Fool Moon

Detecto BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Detecto BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06709045410. Het bedrijf Detecto BVBA bevindt zich op het adres: Legeweg 2C 8490 Jabbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 591,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Detecto BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Detecto BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Detecto BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Detecto BVBA, openstaande posities, locatie van Detecto BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Detecto BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Detecto BVBA, company assigned to the tax number BE06709045410. The company Detecto BVBA is located at the address: Legeweg 2C 8490 Jabbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 591,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Detecto BVBA were not found.
The main activity of Detecto BVBA is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Detecto BVBA is not available. You also can look at reviews of Detecto BVBA, open positions, location of Detecto BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Detecto BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Detecto BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Detecto BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Detecto BVBA, employees, financial statistics.