QUENON FREDDY

Contactgegevens QUENON FREDDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUENON FREDDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUENON FREDDY

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Rue Léon Save 23 7000 Mons, België

Telefoon (phone): +32 (53) 516-64-42 +32 (53) 516-64-42

Fax (fax): +32 (87) 827-99-29 +32 (87) 827-99-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUENON FREDDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUENON FREDDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUENON FREDDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUENON FREDDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUENON FREDDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUENON FREDDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUENON FREDDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUENON FREDDY
Products information QUENON FREDDY

BTW identificatienummer (tax): BE07663208007
Ondernemingsnummer: 9285614013
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in QUENON FREDDY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUENON FREDDY
(Get full report from official database of BE for QUENON FREDDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUENON FREDDY
Addition kinds of activities for QUENON FREDDY

251405. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
20370100. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
26119903. Pulp geproduceerd uit houtbasis, nec | Pulp produced from wood base, nec
34430703. Kabelbakken, metalen plaat | Cable trays, metal plate
42210102. Graan lift, alleen opslag | Grain elevator, storage only

Werken bij QUENON FREDDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUENON FREDDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUENON FREDDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUENON FREDDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

  • Monteur Staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: t-interim Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland. Je werkt mee aan het plaatsen van staalconstructies en pretparkattracties. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland.

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • Banketbakker M/V (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

  • Schrijnwerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een fulltime schrijnwerker met een passie voor hout. Het gaat om binnenschrijnwerk vooral in het atelier maar ook een mogelijkheid op de baan

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Jobstudent bediening bungeetrampoline (schoolvakanties) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent(e) met verantwoordelijkheidszin om toezicht te houden aan bungeetrampoline Kinderen wegen en de gepaste uitrusting geven. Uren liggen van 14-18u aan Sunparks Oostduinkerke

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

  • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR OVERPELT

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er zorg je samen met je collega’s voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Je creëert een huiselijke sfeer en stemt je zorg af op de behoefte van elk kind, ook voor kinderen met een grotere zorgbehoefte. Je staat in voor verzorging, psychosociale stimulering en ontplooiingskansen voor de kinderen.

Zoek naar antwoorden van QUENON FREDDY in sociale netwerken
Look for responds of QUENON FREDDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUENON FREDDY. Laat een reactie achter voor QUENON FREDDY. QUENON FREDDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUENON FREDDY. Leave a respond for QUENON FREDDY. QUENON FREDDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUENON FREDDY op de google maps. Adres en contacten QUENON FREDDY
Location of QUENON FREDDY on the google maps. Address and contacts of QUENON FREDDY

Andere gerelateerde bedrijven als come QUENON FREDDY QUENON FREDDY: JEAN ANTOINE | COIFFURE MARYLOU | BOND MOYSON | J.M.A. 'T HEMELTJE | Bistrot

Other related companies as QUENON FREDDY: JEAN ANTOINE | COIFFURE MARYLOU | BOND MOYSON | J.M.A. 'T HEMELTJE | Bistrot

QUENON FREDDY is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is QUENON FREDDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07663208007. Het bedrijf QUENON FREDDY bevindt zich op het adres: Rue Léon Save 23 7000 Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 320,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in QUENON FREDDY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUENON FREDDY is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUENON FREDDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUENON FREDDY, openstaande posities, locatie van QUENON FREDDY op de kaart.

QUENON FREDDY is a company, that was registered 1994 in Mons region, Belgium. Full name of company is QUENON FREDDY, company assigned to the tax number BE07663208007. The company QUENON FREDDY is located at the address: Rue Léon Save 23 7000 Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 320,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in QUENON FREDDY were not found.
The main activity of QUENON FREDDY is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of QUENON FREDDY is not available. You also can look at reviews of QUENON FREDDY, open positions, location of QUENON FREDDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUENON FREDDY, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUENON FREDDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUENON FREDDY, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUENON FREDDY, employees, financial statistics.