DUROISIN LOUIS ET JEAN

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • DUROISIN LOUIS ET JEAN
Private companiesRailroad Transportation • DUROISIN LOUIS ET JEAN

Contactgegevens DUROISIN LOUIS ET JEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUROISIN LOUIS ET JEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUROISIN LOUIS ET JEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MARAIS 8; 7640; ANTOING, België

Telefoon (phone): 69442768 (+32-69442768) 69442768 (+32-69442768)

Fax (fax): +32 (81) 133-91-29 +32 (81) 133-91-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUROISIN LOUIS ET JEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUROISIN LOUIS ET JEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUROISIN LOUIS ET JEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUROISIN LOUIS ET JEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUROISIN LOUIS ET JEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUROISIN LOUIS ET JEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUROISIN LOUIS ET JEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUROISIN LOUIS ET JEAN
Products information DUROISIN LOUIS ET JEAN

BTW identificatienummer (tax): BE09263092041
Ondernemingsnummer: 2897338867
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in DUROISIN LOUIS ET JEAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUROISIN LOUIS ET JEAN
(Get full report from official database of BE for DUROISIN LOUIS ET JEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUROISIN LOUIS ET JEAN
Addition kinds of activities for DUROISIN LOUIS ET JEAN

641199. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
16230302. Rioollijnconstructie | Sewer line construction
20510204. Croissants, behalve bevroren | Croissants, except frozen
26210404. Matrix papier | Matrix paper
32810104. Tafeltoppen, marmer | Table tops, marble
81110210. Arbeids- en arbeidsrecht | Labor and employment law

Werken bij DUROISIN LOUIS ET JEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUROISIN LOUIS ET JEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUROISIN LOUIS ET JEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUROISIN LOUIS ET JEAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

  • KAPPER/KAPSTER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Vaste Job

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde collega's met de juiste spirit aan! Ook eindejaars! Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

Zoek naar antwoorden van DUROISIN LOUIS ET JEAN in sociale netwerken
Look for responds of DUROISIN LOUIS ET JEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUROISIN LOUIS ET JEAN. Laat een reactie achter voor DUROISIN LOUIS ET JEAN. DUROISIN LOUIS ET JEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUROISIN LOUIS ET JEAN. Leave a respond for DUROISIN LOUIS ET JEAN. DUROISIN LOUIS ET JEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUROISIN LOUIS ET JEAN op de google maps. Adres en contacten DUROISIN LOUIS ET JEAN
Location of DUROISIN LOUIS ET JEAN on the google maps. Address and contacts of DUROISIN LOUIS ET JEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DUROISIN LOUIS ET JEAN DUROISIN LOUIS ET JEAN: FORTIS | A.M.P. BELGIUM | Vecchia S | T INTERIM | RAGOLLE NV

Other related companies as DUROISIN LOUIS ET JEAN: FORTIS | A.M.P. BELGIUM | Vecchia S | T INTERIM | RAGOLLE NV

DUROISIN LOUIS ET JEAN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUROISIN LOUIS ET JEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09263092041. Het bedrijf DUROISIN LOUIS ET JEAN bevindt zich op het adres: RUE DU MARAIS 8; 7640; ANTOING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in DUROISIN LOUIS ET JEAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUROISIN LOUIS ET JEAN is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUROISIN LOUIS ET JEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUROISIN LOUIS ET JEAN, openstaande posities, locatie van DUROISIN LOUIS ET JEAN op de kaart.

DUROISIN LOUIS ET JEAN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUROISIN LOUIS ET JEAN, company assigned to the tax number BE09263092041. The company DUROISIN LOUIS ET JEAN is located at the address: RUE DU MARAIS 8; 7640; ANTOING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in DUROISIN LOUIS ET JEAN were not found.
The main activity of DUROISIN LOUIS ET JEAN is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DUROISIN LOUIS ET JEAN is not available. You also can look at reviews of DUROISIN LOUIS ET JEAN, open positions, location of DUROISIN LOUIS ET JEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUROISIN LOUIS ET JEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUROISIN LOUIS ET JEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUROISIN LOUIS ET JEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUROISIN LOUIS ET JEAN, employees, financial statistics.