DENISE BILLEN

Contactgegevens DENISE BILLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DENISE BILLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DENISE BILLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ELVA 25; 4460; GRACE-HOLLOGNE, België

Telefoon (phone): 42501592 (+32-42501592) 42501592 (+32-42501592)

Fax (fax): +32 (65) 962-85-85 +32 (65) 962-85-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DENISE BILLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DENISE BILLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DENISE BILLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DENISE BILLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DENISE BILLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DENISE BILLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DENISE BILLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DENISE BILLEN
Products information DENISE BILLEN

BTW identificatienummer (tax): BE06741729736
Ondernemingsnummer: 1083496093
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in DENISE BILLEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DENISE BILLEN
(Get full report from official database of BE for DENISE BILLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DENISE BILLEN
Addition kinds of activities for DENISE BILLEN

222109. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
09129912. Haai, vangen van | Shark, catching of
14819901. Mijn- en steengroeven, nonmetallische mineralen | Mine and quarry services, nonmetallic minerals
35590501. Gieterijmachines en -uitrusting | Foundry machinery and equipment
36510113. platenspelers | Phonographs
50459906. Mainframe computers | Mainframe computers
93110202. Controllers 'kantoor, overheid | Controllers' office, government

Werken bij DENISE BILLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DENISE BILLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DENISE BILLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DENISE BILLEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Sorteerder planten (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

  • Allround medewerker sanitair | Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze te klant te Bocholt zijn we opzoek naar een allround medewerker. Onderstaand de uit te voeren taken. elektriciteitswerken uitvoeren toestellen plaatsen installeren van cv en sanitaire voorzieningen

  • Teeltverantwoordelijke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot jouw taken behoren: - Bestellingen klaarmaken - Sproeien van planten - Scouting van planten (herkennen van ziektes en insecten) - Inpotten - Machines helpen klaarzetten - Snoeien

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van DENISE BILLEN in sociale netwerken
Look for responds of DENISE BILLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DENISE BILLEN. Laat een reactie achter voor DENISE BILLEN. DENISE BILLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DENISE BILLEN. Leave a respond for DENISE BILLEN. DENISE BILLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DENISE BILLEN op de google maps. Adres en contacten DENISE BILLEN
Location of DENISE BILLEN on the google maps. Address and contacts of DENISE BILLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DENISE BILLEN DENISE BILLEN: Amibois | Blueberry Fields BVBA | JEAN-PHILIPPE GOBIET | MEUBLES CHROMOSOMES | V. GREINDL

Other related companies as DENISE BILLEN: Amibois | Blueberry Fields BVBA | JEAN-PHILIPPE GOBIET | MEUBLES CHROMOSOMES | V. GREINDL

DENISE BILLEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DENISE BILLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06741729736. Het bedrijf DENISE BILLEN bevindt zich op het adres: RUE ELVA 25; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in DENISE BILLEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DENISE BILLEN is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DENISE BILLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DENISE BILLEN, openstaande posities, locatie van DENISE BILLEN op de kaart.

DENISE BILLEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DENISE BILLEN, company assigned to the tax number BE06741729736. The company DENISE BILLEN is located at the address: RUE ELVA 25; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in DENISE BILLEN were not found.
The main activity of DENISE BILLEN is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DENISE BILLEN is not available. You also can look at reviews of DENISE BILLEN, open positions, location of DENISE BILLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DENISE BILLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DENISE BILLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DENISE BILLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DENISE BILLEN, employees, financial statistics.