DELPHINA HEYLEN

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • DELPHINA HEYLEN

Contactgegevens DELPHINA HEYLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELPHINA HEYLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELPHINA HEYLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILGENWEG 4; 2222; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 14260652 (+32-14260652) 14260652 (+32-14260652)

Fax (fax): +32 (64) 535-57-20 +32 (64) 535-57-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELPHINA HEYLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELPHINA HEYLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELPHINA HEYLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELPHINA HEYLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELPHINA HEYLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELPHINA HEYLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELPHINA HEYLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELPHINA HEYLEN
Products information DELPHINA HEYLEN

BTW identificatienummer (tax): BE02224700927
Ondernemingsnummer: 5410461425
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DELPHINA HEYLEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELPHINA HEYLEN
(Get full report from official database of BE for DELPHINA HEYLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELPHINA HEYLEN
Addition kinds of activities for DELPHINA HEYLEN

232502. Mannen en jongens jurkbroek en korte broek | Men's and boys' dress slacks and shorts
594599. Hobby-, speelgoed- en speelwinkels, nec | Hobby, toy, and game shops, nec
28690500. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
59899900. Brandstofhandelaars, nec, nec | Fuel dealers, nec, nec
59999916. Loodgieters en verwarming benodigdheden | Plumbing and heating supplies
73899950. Tabaksbedekking service | Tobacco sheeting service

Werken bij DELPHINA HEYLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELPHINA HEYLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELPHINA HEYLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELPHINA HEYLEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Logistiek verantwoordelijke (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze internationale klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een Warehouse Supervisor. Zet je jouw medewerkers graag centraal? Wil je graag ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om te groeien? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor het optimaal runnen van de warehouse operatie. Je geeft directe leiding aan de teamleaders en indirect aan de operators (ontwikkeling, opleiding, coaching). Je draagt bij tot een leuke, informele en professionele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanningen van jouw team (verlof en opleidingen). Plannen en coördineren zit in je bloed en je stimuleert je team om operationele targets met succes te behalen. ...

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • VRACHTWAGEN MECANICIEN (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grootspeler in België op vlak van onderhoud en herstellingen van vrachtwagens en machines, zijn we op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Een greep uit jouw takenpakket: Onderhouden van vrachtwagens en machines Herstellen van vrachtwagens en machines Testen en afstellen van vrachtwagens en machines

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

Zoek naar antwoorden van DELPHINA HEYLEN in sociale netwerken
Look for responds of DELPHINA HEYLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELPHINA HEYLEN. Laat een reactie achter voor DELPHINA HEYLEN. DELPHINA HEYLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELPHINA HEYLEN. Leave a respond for DELPHINA HEYLEN. DELPHINA HEYLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELPHINA HEYLEN op de google maps. Adres en contacten DELPHINA HEYLEN
Location of DELPHINA HEYLEN on the google maps. Address and contacts of DELPHINA HEYLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DELPHINA HEYLEN DELPHINA HEYLEN: MARCEL VAN DEN HERREWEGEN | DOCKX | FONTAINUNION SA | Christian Vanden Berghen | Tom Van Dongen

Other related companies as DELPHINA HEYLEN: MARCEL VAN DEN HERREWEGEN | DOCKX | FONTAINUNION SA | Christian Vanden Berghen | Tom Van Dongen

DELPHINA HEYLEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELPHINA HEYLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224700927. Het bedrijf DELPHINA HEYLEN bevindt zich op het adres: WILGENWEG 4; 2222; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in DELPHINA HEYLEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELPHINA HEYLEN is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELPHINA HEYLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELPHINA HEYLEN, openstaande posities, locatie van DELPHINA HEYLEN op de kaart.

DELPHINA HEYLEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELPHINA HEYLEN, company assigned to the tax number BE02224700927. The company DELPHINA HEYLEN is located at the address: WILGENWEG 4; 2222; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in DELPHINA HEYLEN were not found.
The main activity of DELPHINA HEYLEN is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DELPHINA HEYLEN is not available. You also can look at reviews of DELPHINA HEYLEN, open positions, location of DELPHINA HEYLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELPHINA HEYLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELPHINA HEYLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELPHINA HEYLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELPHINA HEYLEN, employees, financial statistics.