MATTHYS NV

Contactgegevens MATTHYS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATTHYS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATTHYS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leemputstraat 75 8792 Waregem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-73-30-60 32-56-73-30-60

Fax (fax): 32-56-73-30-80 32-56-73-30-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATTHYS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATTHYS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATTHYS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATTHYS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATTHYS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATTHYS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATTHYS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATTHYS NV
Products information MATTHYS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09974456787
Ondernemingsnummer: 3448303222
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 819,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in MATTHYS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Trade organisations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATTHYS NV
(Get full report from official database of BE for MATTHYS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATTHYS NV
Addition kinds of activities for MATTHYS NV

6162. Hypotheekbanken en correspondenten | Mortgage bankers and correspondents
9651. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
414100. Lokale bus charter service | Local bus charter service
07119907. Onkruidbestrijdingsdiensten, alvorens te planten | Weed control services, before planting
50840808. lieren | Winches
50850401. Bevestigingen, industrieel: moeren, bouten, schroeven, enz. | Fasteners, industrial: nuts, bolts, screws, etc.

Werken bij MATTHYS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATTHYS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATTHYS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATTHYS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Opleiding tot CNC operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij altijd al als CNC operator willen werken maar heb je niet de nodige ervaring? Geen probleem! Voor ZF Wind Power zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten die openstaan om een 8-daagse opleiding te volgen. Na deze 8 dagen zal jouw opleiding verdergaan op de werkvloer. ZF Wind Power is wereldwijd actief als ontwerper, producent en leverancier van betrouwbare klantspecifieke tandwielkasten voor windturbines, met een vermogen tussen 800 en 8000 kW. ZF is leverancier voor alle grote merken van windturbines. Onze tandwielkasten worden geïnstalleerd in windturbines op land en op zee. Het hoofdkwartier van ZF Wind Power bevindt zich in Lommel (België), en onze productie vindt plaats in België, Duitsland, India, China en de Verenigde Staten. In Lommel (België) stellen we bijna 900 mensen tewerk. Als OPERATOR CNC MACHINES ben je verantwoordelijk voor het produceren van de onderdelen van onze tandwielkasten (tandwielen, assen, gietstuken) die in windturbines gebruikt worden. De wereld van "verspaning" kent voor jou weinig geheimen. Je taken omvatten het opspannen van het werkstuk, de zelfstandige bediening van moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, de afwerking en de eerste kwaliteitscontrole van de toleranties van die werkstukken. Deze verspanende technieken kan je bij ZF Wind Power vinden: • Draaien: horizontaal en verticaal draaien • Frezen: afwikkelfrezen voor vertandingen en horizontale bewerkingscenters • Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (op microniveau)

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • ICT HARDWARE SOFTWARE // ONDERHOUD ONTWIKKELING (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt actief in de voedingssector zijn wij op zoek naar een ICT VERANTWOORDELIJKE die (1) geen schrik heeft van first line support binnen een firma (2) en zal instaan voor het beheer en onderhoud van de informatica- en telefooninfrastructuur en het oplossen van incidenten, dit voor zowel hard- als software.

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

    Regio: DONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676965-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Ben je een enthousiaste boekhouder met een eerste relevante werkervaring in een boekhoudkantoor? Wil je bovendien genieten van wat meer autonomie op de werkvloer? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Dit boekhoudkantoor, gelegen in een mooie buurt van Brussel, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je komt terecht in een open familiale sfeer met een vijftiental medewerkers waar er de mogelijkheid is voor opleiding (BIBF/IAB). Hoe ziet jouw dag er uit? Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • Enthousiaste vrijwillige buschauffeurs! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie in het Dagverzorgingscentrum . De busritten met onze bewoners vinden plaats in de voormiddag en in de namiddag. Er wordt wekelijks bekeken wanneer de vrijwilliger een rit zou kunnen rijden in de weken nadien. De ritten starten in de voormiddag om 8 uur en duren max 2uur. De ritten in de namiddag starten ongeveer om 16u en duren ook max 2 uur. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van MATTHYS NV in sociale netwerken
Look for responds of MATTHYS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATTHYS NV. Laat een reactie achter voor MATTHYS NV. MATTHYS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATTHYS NV. Leave a respond for MATTHYS NV. MATTHYS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATTHYS NV op de google maps. Adres en contacten MATTHYS NV
Location of MATTHYS NV on the google maps. Address and contacts of MATTHYS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MATTHYS NV MATTHYS NV: A S T | Vanoverschelde Optiek NV | JOHN CLAES SA | DRUKKERIJ E VANDERHAEGEN NV | DE WAELE BRUTYN

Other related companies as MATTHYS NV: A S T | Vanoverschelde Optiek NV | JOHN CLAES SA | DRUKKERIJ E VANDERHAEGEN NV | DE WAELE BRUTYN

MATTHYS NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATTHYS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09974456787. Het bedrijf MATTHYS NV bevindt zich op het adres: Leemputstraat 75 8792 Waregem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 819,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Trade organisations. Producten gemaakt in MATTHYS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MATTHYS NV is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATTHYS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATTHYS NV, openstaande posities, locatie van MATTHYS NV op de kaart.

MATTHYS NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATTHYS NV, company assigned to the tax number BE09974456787. The company MATTHYS NV is located at the address: Leemputstraat 75 8792 Waregem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 819,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Trade organisations. Products created in MATTHYS NV were not found.
The main activity of MATTHYS NV is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MATTHYS NV is not available. You also can look at reviews of MATTHYS NV, open positions, location of MATTHYS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATTHYS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATTHYS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATTHYS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATTHYS NV, employees, financial statistics.