COMMERCE BAILLY

Contactgegevens COMMERCE BAILLY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMMERCE BAILLY: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMMERCE BAILLY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU NOIR JAMBON 4; 7830; SILLY, België

Telefoon (phone): 67458382 (+32-67458382) 67458382 (+32-67458382)

Fax (fax): +32 (87) 354-72-76 +32 (87) 354-72-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMMERCE BAILLY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMMERCE BAILLY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMMERCE BAILLY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMMERCE BAILLY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMMERCE BAILLY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMMERCE BAILLY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMMERCE BAILLY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMMERCE BAILLY
Products information COMMERCE BAILLY

BTW identificatienummer (tax): BE03318664550
Ondernemingsnummer: 3752349853
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in COMMERCE BAILLY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMMERCE BAILLY
(Get full report from official database of BE for COMMERCE BAILLY)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMMERCE BAILLY
Addition kinds of activities for COMMERCE BAILLY

306901. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
38260201. borescopen | Borescopes
47419903. Voorkool van fruit en groenten voor transport | Precooling of fruits and vegetables before transport
51990904. Sponzen (dier) | Sponges (animal)
62110107. Aandelenoptiehandelaren | Stock option dealers

Werken bij COMMERCE BAILLY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMMERCE BAILLY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMMERCE BAILLY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMMERCE BAILLY. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • Ingenieur-architect (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multi.Engineering is op zoek naar een freelancer die mee met ons de schouders onder een uitdagend project. Functie : Je begeleidt, op technisch vlak, het bouwproject van een nieuwbouw. Je evalueert en controleert de kwaliteit en de technische & architecturale perfomantie van de offertes Je verzekert de coördinatie tussen het project van de 'renovatie' en het project 'nieuwbouw op werfniveau Je verzekert de opvolging van de stedenbouwkundinge vergunning en de opmaak van de lastenboeken voor de bouw

Zoek naar antwoorden van COMMERCE BAILLY in sociale netwerken
Look for responds of COMMERCE BAILLY in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMMERCE BAILLY. Laat een reactie achter voor COMMERCE BAILLY. COMMERCE BAILLY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMMERCE BAILLY. Leave a respond for COMMERCE BAILLY. COMMERCE BAILLY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMMERCE BAILLY op de google maps. Adres en contacten COMMERCE BAILLY
Location of COMMERCE BAILLY on the google maps. Address and contacts of COMMERCE BAILLY

Andere gerelateerde bedrijven als come COMMERCE BAILLY COMMERCE BAILLY: Klinkawe BVBA | GERVOIS | Mercier B | Otten Marleen | Hotcuisine NV

Other related companies as COMMERCE BAILLY: Klinkawe BVBA | GERVOIS | Mercier B | Otten Marleen | Hotcuisine NV

COMMERCE BAILLY is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMMERCE BAILLY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03318664550. Het bedrijf COMMERCE BAILLY bevindt zich op het adres: RUE DU NOIR JAMBON 4; 7830; SILLY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 617,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in COMMERCE BAILLY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMMERCE BAILLY is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMMERCE BAILLY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMMERCE BAILLY, openstaande posities, locatie van COMMERCE BAILLY op de kaart.

COMMERCE BAILLY is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMMERCE BAILLY, company assigned to the tax number BE03318664550. The company COMMERCE BAILLY is located at the address: RUE DU NOIR JAMBON 4; 7830; SILLY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 617,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in COMMERCE BAILLY were not found.
The main activity of COMMERCE BAILLY is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COMMERCE BAILLY is not available. You also can look at reviews of COMMERCE BAILLY, open positions, location of COMMERCE BAILLY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMMERCE BAILLY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMMERCE BAILLY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMMERCE BAILLY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMMERCE BAILLY, employees, financial statistics.