ANTOINE VAN KERCKVOORDE

Contactgegevens ANTOINE VAN KERCKVOORDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTOINE VAN KERCKVOORDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTOINE VAN KERCKVOORDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDE 76; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93573746 (+32-93573746) 93573746 (+32-93573746)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTOINE VAN KERCKVOORDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTOINE VAN KERCKVOORDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTOINE VAN KERCKVOORDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTOINE VAN KERCKVOORDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTOINE VAN KERCKVOORDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTOINE VAN KERCKVOORDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTOINE VAN KERCKVOORDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTOINE VAN KERCKVOORDE
Products information ANTOINE VAN KERCKVOORDE

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ANTOINE VAN KERCKVOORDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTOINE VAN KERCKVOORDE
(Get full report from official database of BE for ANTOINE VAN KERCKVOORDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTOINE VAN KERCKVOORDE
Addition kinds of activities for ANTOINE VAN KERCKVOORDE

239602. Kleding bevindingen en versieringen | Apparel findings and trimmings
571904. Venster meubilair | Window furnishings
28359906. Hemotologie diagnostische middelen | Hemotology diagnostic agents
30691004. Harde rubberen producten, niet inbegrepen | Hard rubber products, nec
35690200. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
39310505. Drummers 'vallen | Drummers' traps
73590705. Televisieverhuur | Television rental

Werken bij ANTOINE VAN KERCKVOORDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTOINE VAN KERCKVOORDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTOINE VAN KERCKVOORDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTOINE VAN KERCKVOORDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Elektromechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling - regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot voedingsbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een elektromechanieker die kan werken in 2 ploegen. Als elektromechanieker voer je curatief, preventief en predectief onderhoud uit van het machinepark, waaronder ook kablage en aanpassingen aan laagspanningsborden. Je voert projecten uit onder leiding van de directe chef.

  • Ramenwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het wassen van ramen voor o.a kantoren, showrooms..

  • Huishoudhulp (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van ANTOINE VAN KERCKVOORDE in sociale netwerken
Look for responds of ANTOINE VAN KERCKVOORDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTOINE VAN KERCKVOORDE. Laat een reactie achter voor ANTOINE VAN KERCKVOORDE. ANTOINE VAN KERCKVOORDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTOINE VAN KERCKVOORDE. Leave a respond for ANTOINE VAN KERCKVOORDE. ANTOINE VAN KERCKVOORDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTOINE VAN KERCKVOORDE op de google maps. Adres en contacten ANTOINE VAN KERCKVOORDE
Location of ANTOINE VAN KERCKVOORDE on the google maps. Address and contacts of ANTOINE VAN KERCKVOORDE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTOINE VAN KERCKVOORDE ANTOINE VAN KERCKVOORDE: Satchwell Electro Vereecke BVBA | STEEN DANIEL bvba | BANCONTACT-MISTER CASH | F.C. GENT | ICI PARIS XL

Other related companies as ANTOINE VAN KERCKVOORDE: Satchwell Electro Vereecke BVBA | STEEN DANIEL bvba | BANCONTACT-MISTER CASH | F.C. GENT | ICI PARIS XL

ANTOINE VAN KERCKVOORDE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTOINE VAN KERCKVOORDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf ANTOINE VAN KERCKVOORDE bevindt zich op het adres: LINDE 76; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ANTOINE VAN KERCKVOORDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTOINE VAN KERCKVOORDE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTOINE VAN KERCKVOORDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTOINE VAN KERCKVOORDE, openstaande posities, locatie van ANTOINE VAN KERCKVOORDE op de kaart.

ANTOINE VAN KERCKVOORDE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTOINE VAN KERCKVOORDE, company assigned to the tax number BE02009368896. The company ANTOINE VAN KERCKVOORDE is located at the address: LINDE 76; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in ANTOINE VAN KERCKVOORDE were not found.
The main activity of ANTOINE VAN KERCKVOORDE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTOINE VAN KERCKVOORDE is not available. You also can look at reviews of ANTOINE VAN KERCKVOORDE, open positions, location of ANTOINE VAN KERCKVOORDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTOINE VAN KERCKVOORDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTOINE VAN KERCKVOORDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTOINE VAN KERCKVOORDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTOINE VAN KERCKVOORDE, employees, financial statistics.