ANTOINE DEBAERE

Contactgegevens ANTOINE DEBAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTOINE DEBAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTOINE DEBAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OESTENSTRAAT 4; 8951; HEUVELLAND, België

Telefoon (phone): 57445932 (+32-57445932) 57445932 (+32-57445932)

Fax (fax): +32 (3) 193-75-16 +32 (3) 193-75-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTOINE DEBAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTOINE DEBAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTOINE DEBAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTOINE DEBAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTOINE DEBAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTOINE DEBAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTOINE DEBAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTOINE DEBAERE
Products information ANTOINE DEBAERE

BTW identificatienummer (tax): BE09965667724
Ondernemingsnummer: 4810607910
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ANTOINE DEBAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTOINE DEBAERE
(Get full report from official database of BE for ANTOINE DEBAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTOINE DEBAERE
Addition kinds of activities for ANTOINE DEBAERE

356800. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
20419906. Graankorrels, gebarsten | Grain cereals, cracked
25150200. Meubelsveren | Furniture springs
26210802. Glaskruidpapier | Glassine wrapping paper
27590201. Speelkaarten: afdrukken, nsk | Playing cards: printing, nsk
34699905. Vuilnisbakken, gestempeld en geperst metaal | Garbage cans, stamped and pressed metal
34910100. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
39490101. Tassen, golf | Bags, golf
45129900. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
92240403. Brandbeveiliging, provincie overheid | Fire protection, county government

Werken bij ANTOINE DEBAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTOINE DEBAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTOINE DEBAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTOINE DEBAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Q Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

  • Werfmedewerker chemie (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • Group Manager (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: MAKRO MACHELEN

    Type: Vaste Job

    Gedetailleerde omschrijving kan je vinden op onze website www.makro.be.

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

  • Vivid Resourcing - Lead .NET Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Brussels is looking for a Senior .NET developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role You will take a leading role in a development team. Development and support of application team Deal and risk management - Web API and deal booking   Required Skills A strong background in .NET core Strong knowledge of C# Good understanding of complex systems & business processes Test driven development Should be able to deploy oneself within a multi-functioning team Through knowledge of SQL Knowledge of Cloud technologies - AWS is desirable Knowledge of MongoDB is advantageous Experience working with REST API's would be advantageous Development experience with Angular and Python is a bonus Good knowledge of financial products - Forwards, Swaps, Options is beneficial Must speak at least a professional level of French English is also highly desirable   Details  Location: Brussels    Duration: 12 Months (plus extensions) Start Date: ASAP    If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van ANTOINE DEBAERE in sociale netwerken
Look for responds of ANTOINE DEBAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTOINE DEBAERE. Laat een reactie achter voor ANTOINE DEBAERE. ANTOINE DEBAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTOINE DEBAERE. Leave a respond for ANTOINE DEBAERE. ANTOINE DEBAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTOINE DEBAERE op de google maps. Adres en contacten ANTOINE DEBAERE
Location of ANTOINE DEBAERE on the google maps. Address and contacts of ANTOINE DEBAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTOINE DEBAERE ANTOINE DEBAERE: BENEDIKT D HULSTER | VER KINDERS LEFEBVRE | MIA UYTTERHOEVEN | Moreau Marc | T&T . Productions

Other related companies as ANTOINE DEBAERE: BENEDIKT D HULSTER | VER KINDERS LEFEBVRE | MIA UYTTERHOEVEN | Moreau Marc | T&T . Productions

ANTOINE DEBAERE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTOINE DEBAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09965667724. Het bedrijf ANTOINE DEBAERE bevindt zich op het adres: OESTENSTRAAT 4; 8951; HEUVELLAND. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ANTOINE DEBAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTOINE DEBAERE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTOINE DEBAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTOINE DEBAERE, openstaande posities, locatie van ANTOINE DEBAERE op de kaart.

ANTOINE DEBAERE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTOINE DEBAERE, company assigned to the tax number BE09965667724. The company ANTOINE DEBAERE is located at the address: OESTENSTRAAT 4; 8951; HEUVELLAND. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in ANTOINE DEBAERE were not found.
The main activity of ANTOINE DEBAERE is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTOINE DEBAERE is not available. You also can look at reviews of ANTOINE DEBAERE, open positions, location of ANTOINE DEBAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTOINE DEBAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTOINE DEBAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTOINE DEBAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTOINE DEBAERE, employees, financial statistics.