Dewanckele D

Contactgegevens Dewanckele D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dewanckele D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dewanckele D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Houtlandstraat 17 8680 Koekelare, België

Telefoon (phone): +32 (83) 733-83-37 +32 (83) 733-83-37

Fax (fax): +32 (87) 797-91-27 +32 (87) 797-91-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dewanckele D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dewanckele D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dewanckele D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dewanckele D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dewanckele D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dewanckele D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dewanckele D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dewanckele D
Products information Dewanckele D

BTW identificatienummer (tax): BE06002624511
Ondernemingsnummer: 2863555908
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Dewanckele D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dewanckele D
(Get full report from official database of BE for Dewanckele D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dewanckele D
Addition kinds of activities for Dewanckele D

0173. Boom noten | Tree nuts
2066. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
36999905. Warmte-emissies bediening apparaat | Heat emission operating apparatus
50780303. Koelkasten, commercieel (inloop en inloop) | Refrigerators, commercial (reach-in and walk-in)
51370409. Middelen: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Mittens: women's, children's, and infants'

Werken bij Dewanckele D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dewanckele D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dewanckele D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dewanckele D. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • Huishoudhulp Schoten-Wijnegem-Deurne (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • winkelmedewerker - student (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Zaalmedewerker-JOBSTUDENTEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: KEYAKI G.T

    Type: Studentenjob

    Voor onze restaurant in Destelbergen zijn we op zoek naar gemotiveerde zaalmedewerkers. Jou taken: klanten naar tafels begeleiden dranken opnemen en brengen tafels opruimen en dekken

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Allround technieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMCE NV

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: LOOK AT ME

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van Dewanckele D in sociale netwerken
Look for responds of Dewanckele D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dewanckele D. Laat een reactie achter voor Dewanckele D. Dewanckele D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dewanckele D. Leave a respond for Dewanckele D. Dewanckele D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dewanckele D op de google maps. Adres en contacten Dewanckele D
Location of Dewanckele D on the google maps. Address and contacts of Dewanckele D

Andere gerelateerde bedrijven als come Dewanckele D Dewanckele D: Holluyn R | BUREAU FAIRE SAVOIR | LICATA VINI NV | GEMEENTEBESTUUR | T.O.P. CUISINES

Other related companies as Dewanckele D: Holluyn R | BUREAU FAIRE SAVOIR | LICATA VINI NV | GEMEENTEBESTUUR | T.O.P. CUISINES

Dewanckele D is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dewanckele D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06002624511. Het bedrijf Dewanckele D bevindt zich op het adres: Houtlandstraat 17 8680 Koekelare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 398,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Dewanckele D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dewanckele D is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dewanckele D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dewanckele D, openstaande posities, locatie van Dewanckele D op de kaart.

Dewanckele D is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dewanckele D, company assigned to the tax number BE06002624511. The company Dewanckele D is located at the address: Houtlandstraat 17 8680 Koekelare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 398,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Dewanckele D were not found.
The main activity of Dewanckele D is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dewanckele D is not available. You also can look at reviews of Dewanckele D, open positions, location of Dewanckele D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dewanckele D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dewanckele D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dewanckele D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dewanckele D, employees, financial statistics.