ALPHONSE GABRIEL

Contactgegevens ALPHONSE GABRIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHONSE GABRIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHONSE GABRIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUTREMANGE 7; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61214292 (+32-61214292) 61214292 (+32-61214292)

Fax (fax): +32 (53) 387-19-38 +32 (53) 387-19-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHONSE GABRIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHONSE GABRIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHONSE GABRIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHONSE GABRIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHONSE GABRIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHONSE GABRIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHONSE GABRIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHONSE GABRIEL
Products information ALPHONSE GABRIEL

BTW identificatienummer (tax): BE01489990234
Ondernemingsnummer: 2009368896
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ALPHONSE GABRIEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHONSE GABRIEL
(Get full report from official database of BE for ALPHONSE GABRIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHONSE GABRIEL
Addition kinds of activities for ALPHONSE GABRIEL

386100. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
17990000. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
25190101. Tuinmeubelen, behalve hout, metaal, steen of beton | Garden furniture, except wood, metal, stone, or concrete
27599915. Platteloze gravure | Plateless engraving
30520302. V-riemen, rubber | V-belts, rubber
32629903. Gerechten, commercieel of huishoudelijk: glanzend china | Dishes, commercial or household: vitreous china
50440300. Typemachine en dicteerapparatuur | Typewriter and dictation equipment
73730400. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services

Werken bij ALPHONSE GABRIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHONSE GABRIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHONSE GABRIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHONSE GABRIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • Huishoudhulp regio Varsenare (M/V) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Synergie Hasselt zoekt studenten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor diverse vacatures met snelle opstart! Ben jij nog student en op zoek naar een leuke studentenjob, reageer dan zeker op deze vacature!

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: t-interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

  • Junior Accountant - regio Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een (m/v) Junior Accountant voor een bedrijf gelegen in Willebroek. Onze klant is actief in de distributie van auto-onderdelen. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Het voeren van de boekhouding voor een van de vennootschappen van de groep Het voeren van de leveranciers- en klantenboekhouding, bankafschriften en vaste activa tot de maandafsluit Het opmaken van de BTW Administratie en jaarafsluit Het voorbereiden van de rapportage Je bent eveneens het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

  • tekenaar/ontwerper/projectleider see electrical (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Werfreserve

    U functie bestaat erin, nieuwe en bestaande elektrische installaties in kaart te brengen en te ontwerpen. U berekend de kortsluitstromen, spanningsvallen,.....u bent vertrouwt met het tekenpakket see electrical, eco-dial , caneco .. U stuurt een ploeg ploegbazen aan en heeft hen instructies. U kent het AREI U staat in voor het opvolgen van de projecten.

Zoek naar antwoorden van ALPHONSE GABRIEL in sociale netwerken
Look for responds of ALPHONSE GABRIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHONSE GABRIEL. Laat een reactie achter voor ALPHONSE GABRIEL. ALPHONSE GABRIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHONSE GABRIEL. Leave a respond for ALPHONSE GABRIEL. ALPHONSE GABRIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHONSE GABRIEL op de google maps. Adres en contacten ALPHONSE GABRIEL
Location of ALPHONSE GABRIEL on the google maps. Address and contacts of ALPHONSE GABRIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHONSE GABRIEL ALPHONSE GABRIEL: PATRICK MICHEL | STUDER RAYMOND | ELISABETH GEENS | Sabot D'Or | SOLIDENT

Other related companies as ALPHONSE GABRIEL: PATRICK MICHEL | STUDER RAYMOND | ELISABETH GEENS | Sabot D'Or | SOLIDENT

ALPHONSE GABRIEL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHONSE GABRIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01489990234. Het bedrijf ALPHONSE GABRIEL bevindt zich op het adres: LUTREMANGE 7; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ALPHONSE GABRIEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALPHONSE GABRIEL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHONSE GABRIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHONSE GABRIEL, openstaande posities, locatie van ALPHONSE GABRIEL op de kaart.

ALPHONSE GABRIEL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALPHONSE GABRIEL, company assigned to the tax number BE01489990234. The company ALPHONSE GABRIEL is located at the address: LUTREMANGE 7; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in ALPHONSE GABRIEL were not found.
The main activity of ALPHONSE GABRIEL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHONSE GABRIEL is not available. You also can look at reviews of ALPHONSE GABRIEL, open positions, location of ALPHONSE GABRIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHONSE GABRIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHONSE GABRIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHONSE GABRIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHONSE GABRIEL, employees, financial statistics.