FEESTZAAL MERELHOF

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • FEESTZAAL MERELHOF
Private companiesPersonal Services • FEESTZAAL MERELHOF

Contactgegevens FEESTZAAL MERELHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FEESTZAAL MERELHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

FEESTZAAL MERELHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDMOND THIEFFRYLAAN 94; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34490027 (+32-34490027) 34490027 (+32-34490027)

Fax (fax): +32 (87) 247-59-86 +32 (87) 247-59-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FEESTZAAL MERELHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FEESTZAAL MERELHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FEESTZAAL MERELHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FEESTZAAL MERELHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FEESTZAAL MERELHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FEESTZAAL MERELHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FEESTZAAL MERELHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FEESTZAAL MERELHOF
Products information FEESTZAAL MERELHOF

BTW identificatienummer (tax): BE05523345947
Ondernemingsnummer: 2057983398
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 180,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FEESTZAAL MERELHOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FEESTZAAL MERELHOF
(Get full report from official database of BE for FEESTZAAL MERELHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor FEESTZAAL MERELHOF
Addition kinds of activities for FEESTZAAL MERELHOF

3425. Zaagbladen en handsaws | Saw blades and handsaws
382200. Milieucontroles | Environmental controls
492200. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
35520114. Schaafmachines | Shearing machinery
35560212. Persen, voedsel: kaas, biet, cider en suikerriet | Presses, food: cheese, beet, cider, and sugarcane
52110504. Kalk en gips | Lime and plaster

Werken bij FEESTZAAL MERELHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FEESTZAAL MERELHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FEESTZAAL MERELHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FEESTZAAL MERELHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • Huishoudhulp (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Puuur Ranst/ Broechem/ Oelegem/ Emblem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van FEESTZAAL MERELHOF in sociale netwerken
Look for responds of FEESTZAAL MERELHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor FEESTZAAL MERELHOF. Laat een reactie achter voor FEESTZAAL MERELHOF. FEESTZAAL MERELHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FEESTZAAL MERELHOF. Leave a respond for FEESTZAAL MERELHOF. FEESTZAAL MERELHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FEESTZAAL MERELHOF op de google maps. Adres en contacten FEESTZAAL MERELHOF
Location of FEESTZAAL MERELHOF on the google maps. Address and contacts of FEESTZAAL MERELHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come FEESTZAAL MERELHOF FEESTZAAL MERELHOF: HUIS D'HONDT | BOEKBINDERIJ DLN | DE LANGE MUUR | De Bremme nv NV | FRITUUR BUIKSKE VOL

Other related companies as FEESTZAAL MERELHOF: HUIS D'HONDT | BOEKBINDERIJ DLN | DE LANGE MUUR | De Bremme nv NV | FRITUUR BUIKSKE VOL

FEESTZAAL MERELHOF is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FEESTZAAL MERELHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05523345947. Het bedrijf FEESTZAAL MERELHOF bevindt zich op het adres: EDMOND THIEFFRYLAAN 94; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 180,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Producten gemaakt in FEESTZAAL MERELHOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FEESTZAAL MERELHOF is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FEESTZAAL MERELHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FEESTZAAL MERELHOF, openstaande posities, locatie van FEESTZAAL MERELHOF op de kaart.

FEESTZAAL MERELHOF is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FEESTZAAL MERELHOF, company assigned to the tax number BE05523345947. The company FEESTZAAL MERELHOF is located at the address: EDMOND THIEFFRYLAAN 94; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 180,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Products created in FEESTZAAL MERELHOF were not found.
The main activity of FEESTZAAL MERELHOF is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FEESTZAAL MERELHOF is not available. You also can look at reviews of FEESTZAAL MERELHOF, open positions, location of FEESTZAAL MERELHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FEESTZAAL MERELHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FEESTZAAL MERELHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FEESTZAAL MERELHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FEESTZAAL MERELHOF, employees, financial statistics.