SERABENT DISCO-LUXE BVBA

Contactgegevens SERABENT DISCO-LUXE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERABENT DISCO-LUXE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERABENT DISCO-LUXE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwpoortsesteenweg 32-34; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 50 03 95 (+32-059 50 03 95) 059 50 03 95 (+32-059 50 03 95)

Fax (fax): 059 50 03 95 (+32-059 50 03 95) 059 50 03 95 (+32-059 50 03 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERABENT DISCO-LUXE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERABENT DISCO-LUXE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERABENT DISCO-LUXE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERABENT DISCO-LUXE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERABENT DISCO-LUXE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERABENT DISCO-LUXE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERABENT DISCO-LUXE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERABENT DISCO-LUXE BVBA
Products information SERABENT DISCO-LUXE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02951721191
Ondernemingsnummer: 4378570556
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERABENT DISCO-LUXE BVBA
(Get full report from official database of BE for SERABENT DISCO-LUXE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERABENT DISCO-LUXE BVBA
Addition kinds of activities for SERABENT DISCO-LUXE BVBA

17110102. Boiler instelling contractor | Boiler setting contractor
22410104. Kant, korset of schoen: textiel | Laces, corset or shoe: textile
34790214. Lacquering van metaalproducten | Lacquering of metal products
36249906. Vezels, koolstof en grafiet | Fibers, carbon and graphite
36250201. Armatuur relais | Armature relays

Werken bij SERABENT DISCO-LUXE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERABENT DISCO-LUXE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERABENT DISCO-LUXE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERABENT DISCO-LUXE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • Sanitair Installateur (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Roeselare zijn we op zoek naar een ervaren sanitair installateur. Je plaatst sanitair en verwarmingsketels e.d. in nieuwbouw en appartementen. In het takenpakket zit oa. ruwere werken als kappen, boren, schijven, leidingen leggen,... en meer afwerking zoals aansluiten van collectoren, plaatsen van lavabo's, douche's, baden en chauffages, algemeen sanitair + verwarmingsketels werken nu met 3-tal mensen per ploeg: 40 uren week

  • Process project ingenieur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

  • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

    Type: Flexijob

    Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

Zoek naar antwoorden van SERABENT DISCO-LUXE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SERABENT DISCO-LUXE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERABENT DISCO-LUXE BVBA. Laat een reactie achter voor SERABENT DISCO-LUXE BVBA. SERABENT DISCO-LUXE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERABENT DISCO-LUXE BVBA. Leave a respond for SERABENT DISCO-LUXE BVBA. SERABENT DISCO-LUXE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERABENT DISCO-LUXE BVBA op de google maps. Adres en contacten SERABENT DISCO-LUXE BVBA
Location of SERABENT DISCO-LUXE BVBA on the google maps. Address and contacts of SERABENT DISCO-LUXE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SERABENT DISCO-LUXE BVBA SERABENT DISCO-LUXE BVBA: VLEURGAT | AD DELHAIZE SCHNONGS | HUIS AGRIMAT | DE POST | DE NACHTRAAF

Other related companies as SERABENT DISCO-LUXE BVBA: VLEURGAT | AD DELHAIZE SCHNONGS | HUIS AGRIMAT | DE POST | DE NACHTRAAF

SERABENT DISCO-LUXE BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERABENT DISCO-LUXE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02951721191. Het bedrijf SERABENT DISCO-LUXE BVBA bevindt zich op het adres: Nieuwpoortsesteenweg 32-34; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 413,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rugs and carpets - Retail. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van SERABENT DISCO-LUXE BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERABENT DISCO-LUXE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERABENT DISCO-LUXE BVBA, openstaande posities, locatie van SERABENT DISCO-LUXE BVBA op de kaart.

SERABENT DISCO-LUXE BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERABENT DISCO-LUXE BVBA, company assigned to the tax number BE02951721191. The company SERABENT DISCO-LUXE BVBA is located at the address: Nieuwpoortsesteenweg 32-34; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 413,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rugs and carpets - Retail. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of SERABENT DISCO-LUXE BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SERABENT DISCO-LUXE BVBA is not available. You also can look at reviews of SERABENT DISCO-LUXE BVBA, open positions, location of SERABENT DISCO-LUXE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERABENT DISCO-LUXE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERABENT DISCO-LUXE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERABENT DISCO-LUXE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERABENT DISCO-LUXE BVBA, employees, financial statistics.