Atar Tapijtreiniging BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Atar Tapijtreiniging BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • Atar Tapijtreiniging BVBA

Contactgegevens Atar Tapijtreiniging BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atar Tapijtreiniging BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atar Tapijtreiniging BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudstrijdersstraat 98; 2520; Ranst (Oelegem), België

Telefoon (phone): 02 725 33 25; 03 383 47 04; 09 339 00 61; 011 20 17 47 (+32-02 725 33 25; 03 383 47 04; 09 339 00 61; 011 20 17 47) 02 725 33 25; 03 383 47 04; 09 339 00 61; 011 20 17 47 (+32-02 725 33 25; 03 383 47 04; 09 339 00 61; 011 20 17 47)

Fax (fax): 03 385 28 51 (+32-03 385 28 51) 03 385 28 51 (+32-03 385 28 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atar Tapijtreiniging BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atar Tapijtreiniging BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atar Tapijtreiniging BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atar Tapijtreiniging BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atar Tapijtreiniging BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atar Tapijtreiniging BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atar Tapijtreiniging BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atar Tapijtreiniging BVBA
Products information Atar Tapijtreiniging BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03961090087
Ondernemingsnummer: 7957641601
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 569,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Chair-cleaning; Rugs & carpets - Repair & restoration

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atar Tapijtreiniging BVBA
(Get full report from official database of BE for Atar Tapijtreiniging BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atar Tapijtreiniging BVBA
Addition kinds of activities for Atar Tapijtreiniging BVBA

5169. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
15419912. Magazijnbouw | Warehouse construction
24529904. Modulaire huizen, geprefabriceerde, hout | Modular homes, prefabricated, wood
29510200. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
39310109. klavecimbels | Harpsichords
39499914. Atletische apparatuur voor baan en veld | Track and field athletic equipment
44490000. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight

Werken bij Atar Tapijtreiniging BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atar Tapijtreiniging BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atar Tapijtreiniging BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atar Tapijtreiniging BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

 • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

 • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Actief Interim Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

 • Operator glassnijder (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een glasproducent in de regio Hasselt zijn we op zoek naar een operator van (automatische) snijtafels  Je staat in voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas Je neemt de afgewerkte glasplaten van de snijtafel, manueel of met behulp van een kraan of rolbrug Je plaatst de platen op de correcte glaskarren Veiligheid en kwaliteit staan centraal in deze job Je werkt veilig door de procedures nauwgezet te volgen en je zorgt tevens voor een propere en ordelijke werkomgeving Je werkt nauwkeurig en voert regelmatige basis kwaliteitscontroles uit

 • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

 • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

  Regio: ZWALM

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

 • DRINGEND STEWARDS GEZOCHT!! 25/08 RAFC (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ITZUJOBS

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn wij momenteel dringend op zoek naar een aantal stewards voor evenementen in de regio Antwerpen. Je gaat aan de slag op verscheidene evenementen (voornamelijk zal dit op RAFC zijn). Je zal instaan voor de beveiliging en het goede verloop van het evenement.

 • Lasser (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar een GLASVEZEL-LASSER

 • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

 • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

 • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Flexijob

  Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

Zoek naar antwoorden van Atar Tapijtreiniging BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Atar Tapijtreiniging BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atar Tapijtreiniging BVBA. Laat een reactie achter voor Atar Tapijtreiniging BVBA. Atar Tapijtreiniging BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atar Tapijtreiniging BVBA. Leave a respond for Atar Tapijtreiniging BVBA. Atar Tapijtreiniging BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atar Tapijtreiniging BVBA op de google maps. Adres en contacten Atar Tapijtreiniging BVBA
Location of Atar Tapijtreiniging BVBA on the google maps. Address and contacts of Atar Tapijtreiniging BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Atar Tapijtreiniging BVBA Atar Tapijtreiniging BVBA: PRODUCTION + | L.L.I. | POLET | RUDY VANDERHEEREN | IN DE POORT

Other related companies as Atar Tapijtreiniging BVBA: PRODUCTION + | L.L.I. | POLET | RUDY VANDERHEEREN | IN DE POORT

Atar Tapijtreiniging BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atar Tapijtreiniging BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03961090087. Het bedrijf Atar Tapijtreiniging BVBA bevindt zich op het adres: Oudstrijdersstraat 98; 2520; Ranst (Oelegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 569,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Chair-cleaning; Rugs & carpets - Repair & restoration.
De hoofdactiviteit van Atar Tapijtreiniging BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atar Tapijtreiniging BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atar Tapijtreiniging BVBA, openstaande posities, locatie van Atar Tapijtreiniging BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atar Tapijtreiniging BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atar Tapijtreiniging BVBA, company assigned to the tax number BE03961090087. The company Atar Tapijtreiniging BVBA is located at the address: Oudstrijdersstraat 98; 2520; Ranst (Oelegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 569,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Chair-cleaning; Rugs & carpets - Repair & restoration.
The main activity of Atar Tapijtreiniging BVBA is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Atar Tapijtreiniging BVBA is not available. You also can look at reviews of Atar Tapijtreiniging BVBA, open positions, location of Atar Tapijtreiniging BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atar Tapijtreiniging BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atar Tapijtreiniging BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atar Tapijtreiniging BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atar Tapijtreiniging BVBA, employees, financial statistics.