Amiral Clean Belgium

Contactgegevens Amiral Clean Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Amiral Clean Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Amiral Clean Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Puccini 66; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 40 79 (+32-02 521 40 79) 02 521 40 79 (+32-02 521 40 79)

Fax (fax): 02 521 43 45 (+32-02 521 43 45) 02 521 43 45 (+32-02 521 43 45)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Amiral Clean Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Amiral Clean Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Amiral Clean Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Amiral Clean Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Amiral Clean Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Amiral Clean Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Amiral Clean Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Amiral Clean Belgium
Products information Amiral Clean Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE02003601074
Ondernemingsnummer: 1712188720
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Fire & water damage restoration

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Amiral Clean Belgium
(Get full report from official database of BE for Amiral Clean Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Amiral Clean Belgium
Addition kinds of activities for Amiral Clean Belgium

492400. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
515300. Koren- en veldbonen | Grain and field beans
515399. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
13890204. Pijptesten, olievelddienst | Pipe testing, oil field service
20330405. Groentesappen: geconcentreerd, warm pak | Vegetable juices: concentrated, hot pack
34210102. hakmessen | Cleavers
34460107. Railings, bannisters, wachten, enz.: Gemaakt van metalen pijp | Railings, bannisters, guards, etc: made from metal pipe
34990401. Cadeauartikelen, messinggoederen | Giftware, brass goods
36340000. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
36439904. Bliksembeveiligingsapparatuur | Lightning protection equipment

Werken bij Amiral Clean Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Amiral Clean Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Amiral Clean Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Amiral Clean Belgium. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

 • Metser (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiebedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren metser.

 • Productie arbeider: NACHTPLOEG M/V Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE KIM'S CHOCOLATES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor dé chocoladefabrikant van de streek, Kim's Chocolates, die pralines en chocoladerepen voor eigen fabrikaat produceert, zoeken we productie arbeiders. Je verpakt manueel pralines en chocoladerepen, je stapelt dozen en paletten en je reinigt gietvormen. Je bent bereid om op afroepbasis te werken in een zoete productieomgeving. Je werkt nauw samen met andere collega's

 • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Magazijnier nacht (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

 • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

 • Metser (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een gemotiveerde metser die het team kunnen versterken. Je kan zelfstandig werken Je kan verschillende verbanden metsen Je hebt ervaring in de nieuwbouw en renovatie

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

  Regio: LICHTAART

  Bedrijf: Steam & Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • Jobstudenten 2-ploegen of dag (Vakanties of gedurende Academiejaar) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  •Je werkt actief mee aan een productie- of verpakkingslijn (bandwerk) : bijvoorbeeld : het vullen van maaltijddoosjes met vers bereide componenten, het inleggen van componenten in een maaltijdschaaltje, manueel etiketteren van producten, stockeren van maaltijden in bakken, stapelen van bakken op paletten, met folie omwikkelen van verzendklare paletten, goederen verplaatsen met manueel transpalet, klaarzetten van orders aan de hand van pickinglists,…. •Je draagt mee zorg voor de kwaliteit en hygiëne binnen je afdeling. •Je voert fysiek intensieve arbeid uit aan een hoog tempo, ook in gekoelde omgeving (+/- 7°C) •#oneteam

 • Jobstudent hersteller paletten (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: BRUGS PALETTENBEDRIJF

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent die onze paletten nakijkt op fouten en gebreken. Je herstelt de paletten met nieuwe stukken.

 • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Amiral Clean Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Amiral Clean Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Amiral Clean Belgium. Laat een reactie achter voor Amiral Clean Belgium. Amiral Clean Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Amiral Clean Belgium. Leave a respond for Amiral Clean Belgium. Amiral Clean Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Amiral Clean Belgium op de google maps. Adres en contacten Amiral Clean Belgium
Location of Amiral Clean Belgium on the google maps. Address and contacts of Amiral Clean Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Amiral Clean Belgium Amiral Clean Belgium: OTTIGNIES CENTRE COMMERCIAL | Flaxloom NV | Piron M | Lion d'Or | Melexis R&D

Other related companies as Amiral Clean Belgium: OTTIGNIES CENTRE COMMERCIAL | Flaxloom NV | Piron M | Lion d'Or | Melexis R&D

Amiral Clean Belgium is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Amiral Clean Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02003601074. Het bedrijf Amiral Clean Belgium bevindt zich op het adres: Rue Puccini 66; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 555,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Fire & water damage restoration.
De hoofdactiviteit van Amiral Clean Belgium is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Amiral Clean Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Amiral Clean Belgium, openstaande posities, locatie van Amiral Clean Belgium op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Amiral Clean Belgium is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Amiral Clean Belgium, company assigned to the tax number BE02003601074. The company Amiral Clean Belgium is located at the address: Rue Puccini 66; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 555,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Fire & water damage restoration.
The main activity of Amiral Clean Belgium is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Amiral Clean Belgium is not available. You also can look at reviews of Amiral Clean Belgium, open positions, location of Amiral Clean Belgium on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Amiral Clean Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Amiral Clean Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Amiral Clean Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Amiral Clean Belgium, employees, financial statistics.